Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Gucci predáva džínsy, nad ktorými budete krútiť hlavou: Za túto hrôzu pýtajú 1200 eur?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

FLORENCIA - Talianska odevná značka Gucci vyvolala pohoršenie svojím najnovším módnym kúskom. Sú nimi modré džínsy so zelenými fľakmi, ktoré vyzerajú, akokeby boli od trávy. Viete si predstaviť, že by ste sa v takých ukázali na verejnosti?

"Čo je toto za móda?!" pýtajú sa mnohí pri pohľade na nohavice vyrobené z organickej bavlny, ktoré predáva známa luxusná značka Gucci. Sú na nich totiž zelené fľaky, ktoré sa zvyčajne na oblečení objavia vtedy, keď si sadneme na trávu. Ide o kúsok z najnovšej kolekcie na jeseň/zimu v štýle grunge, za ktorý zaplatíte neuveriteľných 1200 dolárov (1024 eur). Za verziu s trakmi dokonca 1400 dolárov (1195 eur). Sú určené najmä solventnejším zákazníkom, ktorí chcú ale, naopak, vyzerať, že majú hlboko do vrecka.

Ľudia krútia nad nimi hlavou a nechápu, ako si niečo také vôbec môže niekto kúpiť. "Keby som chcel mať na nohaviciach vzor od trávy, tak si jednoducho sadnem na trávu a bude," poznamenal jeden mladík.

Uvedenie týchto džínsov na trh prichádza v čase, keď mnohí z nás trávia v prírode viac času než inokedy. Či ale práve toto je oblečenie, v ktorom by sa cítili pohodlne, je otázne. Nie je to prvýkrát, čo Gucci predáva oblečenie, ktoré vyzerá ako obnosené. Vlani napríklad uviedol na trh tenisky za 870 dolárov (743 eur), ktoré vyzerali, že majú škvrny od blata. 

Viac o téme: MódaDžínsy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu