Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO V knižnici pri renovácii narazili na tajnú sekciu: Podržte sa, čo v nej objavili!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Walla Walla Public Library)

WALLA WALLA - Štátna knižnica v americkom Washingtone nedávno prešla rozsiahlou rekonštrukciou. Počas nej narazili jej pracovníci na tajnú sekciu. Keď odhrnuli jeden z panelov, naskytol sa im neuveriteľný pohľad.

Zamestnanci knižnice v meste Walla Walla využili koronakrízu na to, aby ju zrenovovali. Počas prác vysunuli na jednej z políc rohový panel a odhalili tak tajnú sekciu. Okrem prachu a pár mŕtvych chrobákov sa v nej nachádzala aj polorozpadnutá papierová taška a v nej päť neotvorených plechoviek piva značky Hamm a otvorené vrecko žuvačiek. Tie pochádzajú ešte z 80. rokov minulého storočia a pivo je tiež staré najmenej tridsať rokov, keďže neobsahuje varovania odborníkov, ktoré sa na plechovkách uvádzajú až od roku 1988.

FOTO V knižnici pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/City of Walla Walla Government)

"Vyzerá to tak, že si to tam niekto odložil s tým, že sa po to neskôr vráti. Už sa dotyčnému ale nepodarilo sa k tomu dostať," povedal riaditeľ knižnice Erin Wells televízii CNN s tým, že plechoviek bolo v balení pôvodne šesť, jedno ale očividne stihol ich majiteľ vypiť ešte predtým, ako si ich "odložil". 

Historik sa prehrabával v knižnici: Netušil, aký poklad objaví v starej škatuli

Predstavitelia mesta uviedli, že objavené "artefakty" boli prevezené do miestneho zariadenia, ktoré zabezpečuje starostlivosť o odpady.

Viac o téme: KnižnicaObjavWashington
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu