Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Žena nachytala kuriéra Amazonu pri poriadnej nechutnosti: Robil to v mojej záhrade!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube/WXYZ-TV Detroit | Channel 7)

NOTTINGHAM - Sharon Smithová z Anglicka sa na internete podelila s nechutným zážitkom. Na svojom pozemku totiž pristihla kuriéra, ktorý si bez akýchkoľvek zábran uľavil v jej záhrade. Incident riešili priamo na mieste policajti a zareagoval naň aj zamestnávateľ prichyteného muža.

Päťdesiattriročná Sharon neverila vlastným očiam, keď vo svojej záhrade v Nottinghame uvidela šoféra spoločnosti Amazon, ako čupí pod jedným zo stromov a uľavuje si. "Zbadala som ho, ako vybehol z dodávky a namieril si to rovno do našej záhrady. Myslela som si, že chce ukradnúť nejaké drevo, tak som išla za ním. Potom som ale videla, čo robí a hneď sa mi zdvihol žalúdok," hovorí.

FOTO Žena nachytala kuriéra
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Smithová kuriéra upozornila a spýtala sa ho, ako si to mohol dovoliť, načo sa začal správať veľmi agresívne. "Ja som však bola ešte viac nahnevaná ako on a okamžite som volala policajtov. Mám modrý pás v taekwonde a keby sa pokúsil o útek, veľmi by to oľutoval," povedala nasrdená Angličanka. 

FOTO Žena nachytala kuriéra
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vodič mužom zákona vysvetlil, že už to nemohol vydržať a nutne si potreboval odskočiť. Nezatkli ho, ale o jeho vulgárnom správaní informovali zamestnávateľa. Mužovi tiež prikázali, aby si po sebe upratal. Spoločnosť Amazon sa Sharon ospravedlnila a informovala ju, že šofér prišiel o prácu, pretože jeho správanie nebolo v súlade so štandardmi firmy. Zároveň jej poslali darčekovú poukážku.

Viac o téme: KuriérAmazon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu