Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Revízor načapal čiernu pasažierku, chcel od nej doklady: Nechutná dohra, žena vytasila prsník a...

Zobraziť galériu (2)

GELSENKIRCHEN - Pre prekvapivý útok sa rozhodla čierna pasažierka, keď ju spoločne s jej partnerom prinútil revízor vystúpiť z električky. Nepríjemný incident mal svoju dohru na miestnom policajnom oddelení. Akčná žena bola síce neskôr prepustená na slobodu, ale čelí trestnému stíhaniu.

Ženu cestujúcu bez lístka v nemeckom meste Gelsenkirchen revízor vyzval, aby sa identifikovala a so svojím spolucestujúcim vystúpila na najbližšej zastávke. A práve tam neskôr došlo ku kurióznemu incidentu. Čierna pasažierka, ktorá sa odmietla legitimovať, vytasila do boja s kontrolórom lístkov svoj prsník a nastriekala mu do tváre materské mlieko. A kým sa revízor z neočakávaného útoku stihol spamätať, jej partner stihol ujsť.

Elektrický autobus MHD
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/Henrich Mišovič)

Tridsaťjedenročnú ženu krátko nato zatkli privolaní policajti, ktorým tiež odmietla vydať svoje osobné údaje. Hliadka ju nakoniec spacifikovala a prepravila na policajné oddelenie. "Počas procesu identifikácie žena odhalila svoje prsia a postriekala kontrolóra vstupeniek materským mliekom," píše sa v policajnej správe. Pasažierka bola obvinená z ublíženia na zdraví a jazdy bez platného cestovného dokladu. Na svoj verdikt čaká na slobode. 

Viac o téme: Materské mliekoRevízorČierny pasažier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu