Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Dievčina pozrela na okno v kostole a sčervenala od hanby: To čo robí Mária Ježišovi?!

(Zdroj: Twitter/Rosievix)

YORKSHIRE - Užívatelia zostali ohromení nešťastnou chybou dizajnu farebného okna na kostole. Kvôli nej sa zdá, že Mária drží v ruke Ježišov penis. Nemravný príspevok rozpútal diskusiu na sociálnej sieti, kde sa aj iní podelili s čudne vyzerajúcimi kresťanskými motívmi.

Žena menom Rosie uverejnila na svojom twitterovom účte fotografiu vitráže v kostole. Na skle je zachytená Mária, ako drží Ježiša po ukrižovaní. Rosie si však všimla niečo nezvyčajné, čo pripomínalo mužský penis. "Čo presne drží Mária v rukách?" okomentoval svoj záber. 

Zmätok spôsobil umelec, ktorý zle aplikoval farebné sklo na Ježišovej nohe. V snahe vytieňovať nohy urobil vnútro stehna trochu tmavším, než zvyšok končatín. Preto to vyzerá, akoby Mária držala Krista za pohlavný úd.

Príspevok sa stal hitom internetu, stovky ďalších užívateľov sa podelili s podobnými príbehmi. Napríklad Will komentoval príspevok fotkou z miestneho kostola, kde je na oknách vyobrazený Ján Krstiteľ. Stojí vo vode a pred ním kľačí muž. Na prvý pohľad to pôsobí rovnako nemravne, akokeby mu poskytoval orálny sex. 

Viac o téme: KostolJežišMáriaPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu