Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Babička (83) spáva s mladšími mužmi: Nebudete chcieť veriť, koľko milencov mala za osem mesiacov

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook/Hattie)

NEW YORK - Osemdesiattriročná Hattie Retroageová z New Yorku razí iný životný štýl ako väčšina jej vrstovníčok a po rozvode s manželom lapila druhý dych. Rozhodla sa, že si bude užívať s mladšími mužmi a zaregistrovala sa kvôli tomu aj na zoznamke. Počet mužov, s ktorými sa za posledné mesiace zoznámila, je šokujúci.

Životný štýl Hattie sa výrazne líši od záujmov iných žien v jej veku. Po rozpade 25-ročného manželstva sa rozhodla zabudnúť na samotu a zoznamovala sa s mužmi cez inzeráty v novinách. Bola vraj prekvapená z toho, aký mala úspech. S odstupom času sa stotožnila s novými technológiami a zaregistrovala sa na Tinderi. "S manželom sme mali vynikajúci sexuálny život a ja som nechcela o to všetko prísť," hovorí bývalá tanečnica. 

Babička (83) spáva s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Hattie)

Babička (83) spáva s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

Spôsob zoznamovania s mladými mužmi je teraz podľa nej úplne iný, ako ho poznala ona. Retroageová priznáva, že práve vďaka mladším mužom jej nechýba intimita a radosť z moderného randenia. "Spím s viacerými mužmi, milujem sa s nimi. Nikto mi nehovorí, že chce so mnou zostať do konca života, vnímame iba sex a intímnosti." Dôchodkyňu vraj jej okolie označuje ako "pumu", jej sa to ale príliš nepáči. "Pumy nie sú dravé šelmy, sú výnimočné. Nikdy nie som na love. Muži lovia mňa," tvrdí. 

Babička (83) spáva s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

Hattie si na nedostatok milencov nemôže sťažovať. Osem mesiacov po registrácii na zoznamke sa už stretla s takmer päťdesiatimi mužmi, a to napriek tomu, že má v profile uvedený vek. Ďalej v ňom uvádza, že hľadá mladšieho milenca pre chvíle plné vášne a vzrušenia, ktorý nie je žiadny Trump alebo playboy. "Môj najmladší milenec mal devätnásť rokov, ale zistila som to až neskôr. Povedal mi, že je starší. A teraz randím s tridsaťtriročným," dodáva s úsmevom.

Viac o téme: SexZoznamkaTinderHattie retroage
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu