Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Experti varujú pred novým trendom: Pozor na MIKROPODVÁDZANIE, ktorého sa dopúšťa asi každý!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Podľa odborníkov na vzťahy je na vzostupe skutočne brutálny trend. Ide o takzvané mikro-podvádzanie, ktoré súvisí s používaním internetu a sociálnych sietí. Odborníčka na randenie tvrdí, že za všetko môžu moderné technológie a nekonečné možnosti.

Podvádzanie je samo o sebe nemorálne, ale podľa expertov na vzťahy sa mu v dnešnej dobe nedá vyhnúť. Na rozdiel od "tradičného" podvádzania dnes existuje aj "mikropodvádzanie", ktoré je charakteristické menšími priestupkami vo vzťahu. Ide napríklad o flirtovanie v podobne "like-u" na Facebooku či Instagrame, ktorý dávame osobe opačného pohlavia. "Pokroky v technológiách spôsobili, že ľudia majú nekonečné možnosti voľby," vysvetlila odborníčka na randenie Rachel Lloydová z online zoznamky eharmony.com. 

Experti varujú pred novým
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Začína sa to jednoduchým flirtovaním na sociálnych sieťach, ktoré neskôr smeruje k plnohodnotným emocionálnym záležitostiam v digitálnom prostredí. Spád týchto záležitostí môže byť podľa Lloydovej rovnako devastujúci ako v reálnom živote. 

Desať neklamných znakov nevery: Správa sa váš partner takto? Je načase položiť mu vážne otázky

Na vzostupe je aj trend "vreckovania". To znamená, že na prvý pohľad má pár ideálny vzťah, za zatvorenými dverami to tak ale už nie je. "Ak vás partner alebo partnerka nezoznámi so svojou rodinou po niekoľkých mesiacoch vzťahu, mali by ste otvoriť oči," varovala expertka na zoznamovanie Eugenie Legendreová zo zoznamovacej aplikácie Happn. 

Viac o téme: PodvádzanieNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu