Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Videli ste už na palube lietadle niečo nechutnejšie? Ľudia sú z tohto VIDEA zhrození

(Zdroj: Twitter/Alafair Burke)

NEW YORK - Na Twitteri sa objavilo krátke video, v ktorom neznáma osoba v lietadle používa bosé chodidlá na ovládanie obrazovky zabudovanej v sedadle pred ňou. Väčšinu ľudí toto nevhodné správanie absolútne pobúrilo, iní pasažiera obhajujú a pýtajú sa, či sú prsty na rukách hygienickejšie než tie na nohách.

Existuje pár vecí, ktoré sú prijateľné len v pohodlí domova, v opačnom prípade pohoršia veľké množstvo ľudí. Príkladom je tento incident z lietadla, kedy neznámy muž ovládal obrazovku zabudovanú do sedadla bosými nohami. Krátke video zverejnila Alafair Burkeová. "Moja kamarátka, čo nemá Twitter, mi toto poslala počas svojho letu. Myslím, že takéto niečo na Twitter patrí," okomentovala zverejnené zábery. 

Ľudia z nich zostali poriadne znechutení. "Toto je dobrá pripomienka, že ľudia sú skutočne len bandou divokých zvierat," píše jeden z užívateľov. Ďalší odkazuje, že autor videa mal upozorniť personál na palube lietadla. Prekvapivo sa ale našli aj takí, ktorí sa cestujúceho zastali. "Ste blázni, ak veríte, že prsty na rukách sú hygienickejšie než prsty na nohách," tvrdí jeden. Ďalšia žena zas nedokáže uveriť tomu, ako môžu byť nohy, ktoré sú celý deň chránené pred nečistotami, čistejšie ako ruky.

Viac o téme: LietadloLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu