Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nevesta sa posťažovala na šaty, ktoré si chce obliecť mama na jej svadbu: Sú podľa vás nevhodné?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Keď sa hovorí o svadbe, existuje jedno zlaté pravidlo, a síce neobliekať si biele šaty, pokiaľ nie ste nevesta. Napriek tomu sa väčšina ľudí nedokáže vyhnúť tejto nepríjemnosti. Príkladom je žena, ktorá na Reddite hľadá radu. Jej vlastná matka sa totiž rozhodla, že na dcérinu svadbu si oblečie práve biele šaty.

Neznáma žena sa na Reddite pýta, či sú mamine šaty príliš "nevestovské". Pripája aj fotografiu, na ktorej sú voľné, dvojdielne vzorované šaty do tvaru písmena A. Majú ružový a sivý kvetinový dizajn, ale aj napriek tomu sú prevažne biele. Mnohí si myslia, že šaty sú skutočne vhodné skôr pre nevestu. "Mohlo by to byť fajn, ale mohlo by to aj odvádzať pozornosť niektorých hostí alebo vyvolať klebety bez toho, aby vedeli, že ste s tým v poriadku," píše jeden z užívateľov. 

Nevesta sa posťažovala na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reddit/4077007 2)

Jedna zo žien dokonca priznala, že rovnaké šaty si plánuje obliecť na svoju nastávajúcu svadbu. "Možno keby si obliekla vrch s iným spodkom alebo naopak?" znie návrh v diskusii. Našli sa však aj takí, ktorí nastávajúcej neveste radia, aby to nechala tak a zmierila sa s tým, čo si chce obliecť jej matka. 

Nevesta zúri: Celá jej rodina odišla zo svadby ešte pred hostinou, toto je dôvod

Neskôr zaznela otázka, aké šaty sa chystá mať na sebe samotná nevesta. "Moje majú vrstvy čipky. Je to iný štýl, ale stále kvetinovo naladený," odpísala nastávajúca. Dodala, že sa mame priznala so svojimi pochybami. "Čím viac som o tom premýšľala, tým viac som si uvedomila, že mi to vadilo zo sebeckých dôvodov. Všetko, na čom záleží, je, že sa vydám za svoju lásku. Dnes som mame preto povedala, že jej šaty mi nevadia," aktualizovala svoj príspevok nevesta.

Viac o téme: SvadbaNevesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu