Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Majiteľka psov si najala slečnu na ich stráženie: Pikantné VIDEO z tajnej kamery

Po dome sa prechádzala nahá Zobraziť galériu (3)
Po dome sa prechádzala nahá (Zdroj: Youtube/ABC7 News Bay Area)

KALIFORNIA - Mladá opatrovateľka psov z Kalifornie si bude musieť začať zarábať na živobytie iným spôsobom. Zamestnávateľ jej totiž pozastavil činnosť, pretože sa na ňu sťažovala jeho zákazníčka. Tá na kamere zdokumentovala, ako prebiehalo stráženie jej domácich miláčikov. Agentúru tieto zábery pobúrili, ich pracovníčka je na nich nahá.

Majiteľka dvoch psov Rosie Brownová si pred odchodom na svadbu sesternice do Louisiany najala Casey Brengleovú pomocou aplikácie Wag! na stráženie svojich miláčikov Penny a Daisy. Tá ale netušila, že v obývačke domu je nainštalovaná kamera a majiteľka si tak môže kedykoľvek cez mobil skontrolovať, čo sa u nej deje. "Keď som sa pozrela do telefónu, bola som v šoku. V obývačke sa pohyboval nejaký muž. Čoskoro som pochopila, že je to priateľ tej opatrovateľky, pretože ona tam pobehovala nahá. Ležala tak aj na pohovke a potom si to namierili  do spálne," rozčuľuje sa Rosie.

Majiteľka psov si najala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/ABC7 News Bay Area)

Brengleová sa bráni a tvrdí, že mladík na záberoch bol síce jej priateľ, ale v dome zákazníčky s ním nemala sex, iba sa bozkávali. "Bolo tam veľmi teplo a ja sa rada vo vnútri pohybujem nahá," vyhlásila. Pravdou ale je, že do domu zavolala okrem svojho priateľa aj kamarátku. 

Majiteľka psov si najala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/ABC7 News Bay Area)

Brownová ale poukazuje aj na iné nedostatky. Za 315 dolárov, ktoré zaplatila agentúre za štvordňové stráženie psov, vraj očakávala oveľa viac. Od Casey požadovala, aby bola so psami vonku aspoň polhodinu až hodinu, ale podľa záberov nebol ich pobyt na vzduchu dlhší ako päť minút. Raz dokonca počula, ako jednému zo psov škaredo nadáva. Agentúra sa Rosie za celý incident ospravedlnila a Brengleová, ktorá mala doteraz viac ako dvesto päťhviezdičkových recenzií, prišla o svoju prácu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu