Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otec mal už dlhšie pocit, že sa v jeho spálni deje niečo záhadné: VIDEO malo odhaliť desivú pravdu

(Zdroj: Twitter/shy)

ALBUQUERQUE - Mladá Američanka zo štátu Nové Mexiko zdieľala na sociálnych sieťach video, ktoré nakrútil jej otec vo svojej spálni. Kameru si v nej nainštaloval po tom, ako ho už dlhšie prenasledoval pocit, že mu niekto neustále dvíha z postele prikrývku. Príspevok vyvolal zmiešané názory užívateľov, pričom väčšina si myslí, že ide o zinscenovaný trik.

Otec Shyann Rachaelovej vraj dlhšie cítil, že sa v jeho izbe deje niečo záhadné. Nainštaloval preto do nej bezpečnostnú kameru, aby zistil, čo sa to vlastne v jeho spálni deje. Zábery, ktoré nakrútil, ho vraj nemilo prekvapili. Jeho dcéra ich následne zverejnila na Reddite aj Twitteri. "Otec mal pocit, že mu niekto hýbe s prikrývkou, sedí na posteli a budí ho. Preto začal všetko nakrúcať a to, čo som uvidela, ma naozaj vystrašilo," okomentovala zábery.

Na videu vidno akúsi postavu, ktorá dvíha perinu na posteli a keď s tým skončí, stráca sa. "Naozaj neviem, čo si mám o tom myslieť a či náhodou nejde iba o dobrý trik," uviedla jedna užívateľka. Nie je sama, ktorá považuje video za zinscenované divadlo. Shyann však tvrdí, že video nikto nijako neupravoval a prikrývku nedvíhal ani jej otec, pretože spal. Všetko je vraj dielo postavy, ktorá sa záhadne objaví v spálni a ešte záhadnejším spôsobom z nej odchádza.

Viac o téme: DuchZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu