Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V reštaurácii sa odohrávalo poriadne trápne rande: Čašník sa už na to nemohol pozerať, zasiahol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Čerstvo zaľúbený pár si vyšiel von na večeru, no netušili, že sa krátko nato stanú známymi. Mladík trval na tom, že drahú večeru zaplatí, jeho partnerka si preto z ohľaduplnosti namiesto vína objednala iba vodu. Trápnu situáciu šikovne vyriešil čašník, keď dvojici priniesol šampanské na účet podniku.

Tim zašiel do reštaurácie na večeru, keď si začal všímať zaľúbencov sediacich pri stole vedľa. Podľa jeho slov išlo pravdepodobne o čerstvý vzťah, ktorý sa len rozbiehal a toto mohla byť ich prvá spoločná večera. Keď prišlo na výber jedla, Tim započul, ako sa muž domáha právomoci zaplatiť celý účet. Dievčina si uvedomovala, že to bude drahé.

K ich stolu prišiel čašník a priniesol vínnu kartu. No reštaurácia bola drahšia ako by si mladý hosť želal. Žena to vycítila a trvala na tom, že večeru zaplatí ona, no jej spoločník to rázne odmietol. Namiesto vína si preto objednala obyčajnú vodu a snažila sa zmeniť tému. Chlapík trval na tom, aby si objednala niečo iné, no žena odpovedala, že jej výber je perfektný. "Rovnako, ako ty," skonštatoval priateľ. Napokon sa obaja rozhodli pre pečené hovädzie mäso a pohár vody.

Tim ich pozoroval naďalej. Všimol si, že aj napriek obrovskej vzájomnej láske ich rande nie je také špeciálne, ako by obaja chceli. V tej chvíli zakročil čašník. "To pečené mäso najlepšie chutí s fľašou šampanského," poznamenal a naservíroval im šampanské zdarma. Dvojica si tak mohla pripiť na svoju lásku. Tento príbeh je dôkazom, že na svete sa stále dejú pekné veci.

Viac o téme: RandeTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu