Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík si užil na sex párty, no potom sa jeho život zmenil na peklo: Súlož s neznámou už nikdy viac!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CAMBRIDGE - Na súde v Cambridge si 30. novembra vypočula rozsudok mladá dvojica, ktorá vydierala istého muža zábermi zo sexuálnej párty. Momentálne už sedia vo väzení a pre finančne a psychicky zničenú obeť tak konečne po viac ako roku nastali pokojné chvíle.

Sex tridsiatnika s dvadsaťročnou ženou, ku ktorému došlo na sexuálne ladenej párty, sa skončil dlhodobým vydieraním. Dievčina si totiž urobila nahrávku a svojej jednorazovke sa začala vyhrážať, že ju ukáže jeho rodičom a známym. Vydieraný chlap jej bol preto od januára do leta tohto roku nútený zaplatiť 12 000 libier (vyše 13 000 eur) za oblečenie, nájom a sex. Ako sa však ukázalo, toto všetko vydieračke nestačilo. 3. augusta vylákala nešťastníka do svojho domu v meste St. Neots, kde sa objavil aj jej komplic Ross Olphert (29). Kým muža zadržiaval, žena mu ukradla telefón a peňaženku a odišla do neďalekého bankomatu, kde mu vybrala z účtu 30 libier.

Ross Olphert
Zobraziť galériu (2)
Ross Olphert  (Zdroj: Facebook/Policing Huntingdonshire)

Od svojej obete potom dvojica požadovala ďalších 8000 libier. Vyhrážali sa mu, že ak nezaplatí, video z nemravného večierka sa dostane k rodine a ku kolegom. Vydieraný muž povedal, že má už len 2000 libier a ponúkol im okamžitú sumu vo výške 600 libier, ktorú mal vo svojom byte. Cestou na miesto udrel Olphert obeť niekoľkokrát do hlavy, žena držala mužovi nôž na krku a chválila sa, že vie "ako niekoho prebodnúť a utiecť". 

Po tomto incidente vydieraný muž pochopil, že násilie zo strany ženy a jej komplica sa bude iba stupňovať a peniaze, ktoré im platí, mu aj tak raz nebudú stačiť. O dva dni neskôr preto všetko ohlásil na polícii, ktorá následne dvojicu zatkla. Prípad bol definitívne uzatvorený koncom novembra na súde v Cambridge. Žena bola odsúdená na tri roky a jedenásť mesiacov, jej komplic dostal dva roky a sedem mesiacov nepodmienečne. "Obeť financovala drahý životný štýl ženy viac ako polroka. Na vydieraného zatlačila vždy, keď im došli peniaze," uviedol detektív John Whitworth. V tomto prípade si podľa neho obeť zaslúži pochvalu za odvahu všetko priznať a ukončiť túto komplikovanú situáciu. 

Viac o téme: VydieranieSex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu