Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Matka zostala zhrozená, keď zistila, čo v skutočnosti robil jej syn (9) na večierku spolužiaka

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Šokovaná mamička sa podelila o skúsenosť, ktorú jej pripravil jej deväťročný syn. Po návrate z narodeninovej oslavy svojho spolužiaka totiž na ňu vybalil témy, ktoré jej vyrazili dych. Jej príbeh môže byť upozornením pre všetkých rodičov, aby dôkladnejšie kontrolovali deti najmä vtedy, keď majú na návšteve kamarátov.

Organizovanie narodeninového večierka pre deti si mnohí rodičia spájajú iba so zabezpečením bohatého občerstvenia a program veľmi neriešia. Podľa skúseností nemenovanej mamičky by však rodičia mali zostať v strehu najmä vtedy, keď zodpovedajú nielen za svoje, ale aj cudzie deti. "Bolo tam šesť jeho spolužiakov. Po návrate z večierku sa nedialo nič neobvyklé, ale pár dní po ňom mi začal môj syn klásť podivné otázky," začína svoje rozprávanie.

Matka zostala zhrozená, keď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Chlapec sa totiž pýtal, či sa rodia deti zakaždým, keď majú dospelí sex. Mama mu vysvetlila, že je potrebné používať antikoncepciu. "A on sa zrazu začal pýtať, či stačí mať kondóm, čo ma dorazilo. Na tieto témy sa mi zdal veľmi malý a nikdy predtým ho nič také nezaujímalo. Začala som vyzvedať, odkiaľ toto všetko má." Vtedy sa chlapec rozrozprával o tom, ako počas večierku prišiel do spolužiakovej izby jeho pätnásťročný brat a hovoril im veľa o sexe a kondómoch. Tiež im ukázal, kde a ako majú hľadať pornostránky a chvíľu ich aj pozerali. Po chvíli to ale vypli, pretože ich nudili. 

Matka zostala zhrozená, keď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

"Nerozumiem tomu, ako sa to mohlo stať a čo mám robiť?" pýta sa na sociálnej sieti zúfalá žena. Matky ďalších detí, ktoré boli na oslave, ju vraj nekontaktovali. Podľa nej jednoznačne zlyhali rodičia chlapca, v dome ktorých sa všetko stalo, ale nechce z toho robiť škandál. "Mali by ste sa nimi porozprávať a povedať im o tom. Možno to tí chlapci pozerali iba v krátkej nestráženej chvíli a možno si ich celý večer nikto ani nevšimol a mohlo sa stať aj niečo horšie. Kto má doma cudzie deti, preberá za ne zodpovednosť," radia žene viacerí užívatelia stránky, kde sa so svojím problémom zverila. 

Viac o téme: SexDetský večierok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu