Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Číňan nakupoval opitý: Tomu, čo si vybral z online shopu, neuveríte

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PEKING - Existuje veľa vecí, ktoré netreba robiť s povestnou opicou za krkom, ako napríklad volať svojím ex. Ďalšie na zozname by malo byť nakupovanie. Inak môže človek dopadnúť ako jeden Číňan, ktorý sa opil na Deň nezadaných, čo je zľavová akcia internetového predajcu Alibaba. Po pár klikoch v e-shopoch skončil nielen s oblečením, ale aj so živým prasaťom, pávom a s obrím mlokom. Napísal to denník South China Morning Post.

Spoločnosť Alibaba svoj komerčne úspešný zľavový sviatok nazvaný Singles Day zaviedla v roku 2009 a odvtedy sa rozrástol tak, že je oveľa väčší ako Black Friday a Cyber Monday dohromady, čo sú obdobné nákupné akcie v USA i ďalších krajinách. Nemenovaný muž zdieľal svoju skúsenosť na aplikácii Wech a neskôr aj na čínskej sociálnej sieti Weibo. Príspevok si vyslúžil viac ako 22 000 komentárov a 18 000 lajkov.

"Včera ráno, keď som bol opitý, klikol som na (e-shop) Taobao a začal nakupovať," napísal muž. "Celý čas som si myslel, že som si kúpil len dve sady oblečenia. Potom som sa pozrel, či mi obchod už tovar poslal a prišiel som na to, že som kúpil aj prasa a páva," napísal muž. Neskôr zistil, že v ďalšom e-shope, JD.com, si objednal taktiež obrieho mloka. "Mimoriadne rozkošné thajské mini prasa" ho prišlo na 278 jüanov (35 eur), páv modrý na 390 (50 eur) a trojkilový mlok na 288 jüanov (36 eur). 

Viac o téme: NákupZvieratáOpitýČína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu