Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Privátna tanečnica prezradila, koľko si zarobí za jednu noc a akým trikom vymámi od mužov peniaze

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Ruby, ktorá si štyri roky zarába ako tanečnica okolo tyče aj mužov, sa rozhodne nemôže sťažovať na svoj príjem. O výhodách, ale aj ťažkostiach svojho povolania sa podelila v rozhovore pre Cosmopolitan. Jej skúsenosti potvrdzujú, že muži milujú na ženách plnšie tvary, vďaka ktorým zarába viac ako jej extrémne štíhle kolegyne.

Ruby žije v USA a pred štyrmi rokmi sa začala živiť ako lap dancer, čiže kontaktná tanečníčka, ktorá si sadá mužom na kolená a zabáva ich svojimi zvodnými pohybmi. "Pripadám si ako terapeutka v tangáčoch. Muži sa vyrozprávajú zo svojich starostí, ktoré ich ťažia doma a v práci," opisuje svoje povolanie.

Veľké odhalenie o Slovenkách, ktoré v Nemecku robia prostitútky: Detaily o zárobku, klamú úrady!

Ona sama vraj miluje najmä to, keď sa môže zbaviť vysokých topánok na platforme a uľaví tak svojim nohám. Takto robí aj osvedčený trik, na ktorý dostane každého zákazníka. "Vyzujem sa, roztiahnem zákazníkovi nohy, urobím mu medzi nimi stojku na hlave a sadnem si na jeho kolená." 

Privátna tanečnica prezradila, koľko
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Okrem svojich pracovných metód sa Ruby rozrozprávala aj o praktickom fungovaní a pomeroch v kluboch. Sama vraj nepracuje pre nijaký podnik, ale prenajíma si vždy javisko u majiteľov klubov. Na konci noci musí zaplatiť a ceny sú naozaj rôzne. Pohybujú sa v prepočte od 11 do 500 eur. Záleží na tom, o aký známy klub ide. Ruby tiež niečo platí aj dídžejovi, aby jej hral to, čo chce. Ona sama si vraj za noc zarobí v prepočte od 340 do 430 eur a darí sa jej najmä preto, lebo má kyprejšie tvary a veľkosť 42-44. Dievčatá s veľkosťou 0 (najmenšia konfekčná veľkosť v USA) môžu vraj o takýchto príjmoch iba snívať.

Viac o téme: LapdancingTanečnica okolo tyče
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu