Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žiarlivého milenca našla polícia mŕtveho: Kamarátka zavraždenej Kláry opísala detaily, z ktorých mrazí

Zavraždená Klára M. a podozrivý hráč pokru Peter K.
Zavraždená Klára M. a podozrivý hráč pokru Peter K. (Zdroj: Policie ČR)

PRAHA - Zo slov kamarátky zavraždenej Kláry M. (33) naozaj prechádza mráz po chrbte. Prezradila, že krásna blondínka Klára s podozrivým Petrom K. (42) tvorili milenecký pár už dlhšiu dobu. Schádzali sa takmer rok, a keď sa s ním chcela rozísť, prenasledoval ju. Údajne sa bál, že ho pre svoje dlhy opustí. Polícia prosila verejnosť o pomoc s pátraním po páchateľovi, no včera ho našli v poľskom hoteli mŕtveho.

Polícia Českej republiky včera v neskorých hodinách informovala, že páchateľa našli v poľskom hoteli v meste Vroclav. "S najväčšou pravdepodobnosťou ide o podozrivého z vraždy ženy v hoteli v Prahe," uviedol na twitteri hovorca pražskej polície Ján Rybanský. "Spolupracujeme s poľskými kolegami," dodal. Polícia po mužovi pátrala od soboty, v pondelok na Brniansku našla vozidlo zavraždenej, v ktorom odišiel z miesta činu v Prahe.

Muž podľa polície ženu v pražskom hoteli zastrelil. O pomoc v pátraní kriminalisti požiadali verejnosť, ľudia sa ale muža nemali pokúšať zadržať, pretože podľa polície bol ozbrojený a nebezpečný. Polícia predpokladala, že muž mohol vycestovať do zahraničia.

Zavraždená Klára M. (33) sa s Petrom K., hráčom pokru stretávala takmer rok. On sa do nej bezhlavo zamiloval, ona však svoje city k nemu v istom momente prestala opätovať. Dovtedy mu však robila spoločnosť v pražských kasínach.

Pavel: Nemôžeme lavírovať, či Ukrajine poskytneme ešte modernejšie zbrane alebo nie (Zdroj: TASR/Barbora Vizváryová)

Pre CNN Prima News kamarátka Kláry prezradila ako to bolo v osudný piatok. „Boli v Prahe. Peter v piatok večer prehral všetky peniaze čo mal a vsadil aj svoj Mercedes. Myslím, že tam vznikol celý konflikt. Peter sa bál, že už nemá nič, nemá dom, ktorý zdedil v Libverdě ani peniaze na účtoch. Bál sa, aby ho neopustila,“ prezradila. V minulosti jej údajne aj nastražil na auto sledovacie zariadenie, robil jej výstupy zo žiarlivosti, a vyhrážal sa jej. Musela s ním chodiť do kasín a žiť nočný život. „Nejakú dobu sa jej to aj páčilo, ale keď s tým chcela prestať, on sa s tým nedokázal zmieriť,“ povedala jej blízka kamarátka.

 

Prosíme o sdílení! Kriminalisté pátrají po Petru Krausovi, kterého podezírají ze včerejší vraždy ženy v jednom z...

Posted by Týdeník Policie on Sunday, February 5, 2023

Pre svoje dlhy a vášeň k pokru zaťažil aj zdedený dom hypotékou a požičal si 3 300 000 českých korún. Pred pár rokmi Peter K. údajne pracoval v kúpeľoch, odkiaľ pochádza. V tom čase sa tam stratili dve autá. V susedstve sa preto povrávalo, že to mohol byť on, pretože jeho rodina mala už dlhší čas finančné problémy a hrozilo, že prídu o dom.

Klára sa svojmu priateľovi naposledy ozvala vo štvrtok 2. februára večer a nasledujúci deň sa mala vrátiť domov zo služobnej cesty. Policajti ju však našli v Hoteli Grandior v Prahe zavraždenú. 

Viac o téme: PokerZavraždenáHráč pokruKlára M.Peter K.Hotel Grandion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu