Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trpké priznanie matky z Bardejova: Vyhrážala sa jej vlastná dcéra, list ako dôkaz

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BARDEJOV - Nie každé dieťa má voči svojim rodičom rešpekt. Dôkazom je aj prípad z Bardejova, ktorým sa v súčasnosti zaoberá polícia. Nech je situácia v rodine či medziľudských vzťahoch akokoľvek zlá, je veľa iných možností ako to riešiť, pripomenula prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Na Obvodné oddelenie Policajného zboru v Bardejove prišla utrápená 71-ročná žena. Policajtom oznámila, že jej dcéra sa jej vyhráža. "Polícia začala toto oznámenie okamžite preverovať a vecou sa zaoberať.  Vyšetrovaním bolo zistené, že 46-ročná dcéra sa v utorok (23. 07. 2019) v jednom z bardejovských bytov vyhrážala svojej mame," priblížila Ligdayová.

Miloslav sa priznal k vražde svojej ženy (†47): FOTO Mrazivá spoveď dcéry, roky ich týral

Žena odišla z bytu, no svojej mame nechala list. Zakazovala a prikazovala jej v ňom robiť niektoré veci. To všetko pod vyhrážkou smrti. O aké veci išlo, však polícia nespresnila. "Poverený príslušník v prípade začal trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečné vyhrážanie, z ktorého vzniesol obvinenie 46-ročnej dcére," dodala hovorkyňa. Dcéru už zadržali a putovala do cely policajného zaistenia.

Za neľudské správanie k matke jej hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky. "Nie je potrebné sa uchyľovať práve k tejto protizákonnej možnosti, ktorá nepomôže ani jednej strane a rozhodne problém nevyrieši," uzavrela Ligdayová.

Viac o téme: MamaVyhrážaniePolícia Bardejov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu