Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Otrasný prípad z Michaloviec: Polícia vyšetruje pokus o vraždu, ženu (57) bodli do hlavy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MICHALOVCE - Polícia má znova plné ruky práce. Vyšetruje pokus o vraždu v Michalovciach. Ku skutku malo dôjsť vo štvrtok dopoludnia. Keďže momentálne prebiehajú prvotné úkony na mieste činu, policajná hovorkyňa uviedla, že nie je možné v tejto chvíli poskytnúť bližšie informácie. Čo presne sa stalo a čo predchádzalo brutálnemu činu, teda nateraz nie je známe.

"Podľa doterajších zistení bola 57-ročná žena nožom bodnutá do oblasti hlavy a vo vážnom stave prevezená letecky do nemocnice v Košiciach," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Podľa jej ďalších slov osobu podozrivú zo spáchania skutku na mieste zadržali a po vykonaní potrebných úkonov ju umiestnia do cely policajného zaistenia.

Únos v centre Bratislavy? VIDEO Polícia pátra po rusky hovoriacom mužovi, záhadné okolnosti prípadu

Vzhľadom na závažnosť skutku vec na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý v súčasnej dobe vykonáva potrebné procesné úkony a spolu s ďalšími príslušníkmi udalosť dokumentuje. "Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin vraždy v štádiu pokusu," uviedla hovorkyňa."Verejnosť budeme o prípade informovať hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí," uzavrela.

Viac o téme: VraždaPolícia Michalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu