Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Únos v centre Bratislavy? VIDEO Polícia pátra po rusky hovoriacom mužovi, záhadné okolnosti prípadu

Polícia pátra po mužovi na videu, môže ísť o únos.
Polícia pátra po mužovi na videu, môže ísť o únos. (Zdroj: Reprofoto/Facebook-Polícia SR)

BRATISLAVA - Polícia vo štvrtok informovala prostredníctvom sociálnej siete o šokujúcom prípade. Zverejnila aj video, na ktorom je vidieť dvoch mužov, ktorí opúšťajú priestory známeho bratislavského hotela. Zástupcovia zákona ale potrebujú viac informácií a pomoc verejnosti. Ako uviedli, je možné, že ide o únos. Nateraz to však nie je isté.

Zahraničný občan bol pozbavený osobnej slobody pred bratislavským hotelom Sheraton na druhý sviatok vianočný, informovala polícia na Facebooku. "Pravdepodobne tiež cudzinci ho vylákali a podľa videa sa domnievame, že s nimi odišiel dobrovoľne - preto zatiaľ nie je možné hovoriť o únose," dodali v príspevku. Bližšie okolnosti prípadu ale nepriblížili.

Uviedli len, že v súčasnosti pátrajú po identite muža na videu. Poznávacím znamením je napríklad šiltovka s nápisom FBI. "Podľa našich zistení hovoril rusky, pri hoteli sa pohyboval v čase 17:55-18:35 a potom odišiel smerom na Olejkársku ulicu," objasnili zástupcovia zákona.

Je vám táto osoba známa? Akékoľvek poznatky oznámte bezplatne na telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

Viac o téme: únosPátraniePodozreniePolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu