Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia zverejnila šokujúce zábery z dopravnej nehody: VIDEO Žena (30) skrížila cestu nákladiaku

Tunel Sitina
Tunel Sitina (Zdroj: nds)

BRATISLAVA - Čo robila na diaľnici? Len 31-ročná žena vošla v stredu skoro ráno na úsek D2 neďaleko tunela Sitina. Aký mala dôvod, nik netuší. Jej konanie sa jej však takmer stalo osudným. Po zrážke s ťahačom utrpela ťažké zranenia a skončila v nemocnici. Polícia preto apeluje na chodcov s tým, že na diaľnicu jednoducho nepatria. Ako osveta má poslúžiť aj video zo spomínanej kolízie.

Mnohým tragickým udalostiam na cestách by sa dalo vyhnúť, stačilo by dodržiavať predpisy. Polícia sa v súvisloti s hrozivou stredajšou nehodou rozhodla opäť upozorniť chodcov, že aj pre nich platia isté pravidlá. Krátko pred 4.15 hod. totiž dostala hliadka diaľničnej polície hlásenie, že na úseku 60,8 km diaľnice D2, malo dôjsť k zrážke medzi chodkyňou a nákladným vozidlom. Hrôzostrašná udalosť sa nanešťastie potvrdila.

Polícia zverejnila VIDEO z nehody na D1: Po zrážke troch áut prišlo niečo oveľa horšie

"Podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin vošla 31-ročná žena v uvedenom úseku diaľnice D2 - v smere od tunela Sitina na most Lafranconi v pravom jazdnom pruhu, do jazdnej dráhy prechádzajúceho ťahača zn. Volvo s návesom," informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Žena utrpela viaceré ťažké zranenia najmä dolných končatín. Záchranári ju previezli do nemocnice. 

V piatok polícia zverejnila záznam z nehody. Video nie je vhodné pre mladistvých a slabšie povahy.

Viac o téme: NehodaVideoNákladné autoChodec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu