Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odstrašujúce VIDEO z naháňačky v Bratislave: Policajti museli na motorkára spustiť paľbu

Naháňačka s motorkárom
Naháňačka s motorkárom (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Päť varovných výstrelov vystrelili policajti, ktorí sa v pondelok večer snažili zastaviť motocyklistu v Bratislave. Ten mal hneď niekoľko dôvodov, aby sa im pokúsil ujsť. Motocyklistu si všimla hliadka už na Podunajskej ulici v Bratislave, pretože na prednom svetlomete mal modré žiarovky a tabuľku s evidenčným číslom mal zdvihnutú a nečitateľnú.

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková, výzvy policajtov však ignoroval a pokračoval smerom do obce Most pri Bratislave. Bezohľadnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky, policajti tak za obcou vystrelili varovné výstrely do vzduchu. Vodič aj napriek tomu pokračoval v jazde. Na Tomášovskej ulici v Malinove ho policajti predbehli a zablokovali mu cestu. Muž kládol aktívny odpor a tak ho spacifikovali. Po zásahu mal povrchové odreniny na tvári, ošetrenie však odmietal, aj keď privolali záchranárov.

 

Naháňačka motorkára

V policajných evidenciách zistili, že až do polovice októbra má zakázané jazdiť. Pri dychovej skúške mu alkohol nezistili, no v nemocnici mu odobrali biologický materiál a vyšetrenia ukázali, že bol pod vplyvom návykovej látky. Našli mu aj vrecko s bielou kryštalickou látkou, ktorá poputovala na expertízu. Muž je podozrivý zo spáchania marenia výkonu úradného rozhodnutia, ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania alebo obchodovania s nimi. Prípad riešia policajti v Senci.

Viac o téme: MotocyklistaPolícia VýstrelyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu