Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

NOVÁ MILENKA! Slávny herec (51) vraj zbalil túto o 24 rokov mladšiu sexicu

Zobraziť galériu (5)

BERLÍN - Vyzerá to tak, že do života herca a speváka formácie 30 Seconds To Mars opäť vstúpila láska. Podľa medializovaných informácií má Jared Leto (51) novú milenku. Vraj je ňou 27-ročná modelka menom Thet Thinn, ktorú nedávno verejne ospevoval na sociálnej sieti Instagram.

Jared Leto sa momentálne pracovne nachádza v Nemecku, kde mu robí spoločnosť zaujímavá kráska. Je ňou spomínaná modelka Thet Thinn, ktorá účinkuje v klipe k jeho skladbe s názvom Stuck. „Narodená v Mjanmarsku, v krásnej, ale vojnou ničenej krajine uprostred násilného konfliktu. Kráska so sebou priniesla eleganciu, pôvab a vážnosť, vďaka ktorým bolo video výnimočnejšie,” ospevoval ju pred pár dňami umelec, ktorý jej zároveň takto verejne ďakoval. 

Počas víkendu sa paparazzom podarilo nafotiť dvojicu v Berlíne, kde boli aj ubytovaní v rovnakom hoteli. Hoci sa nedržali za ruky, podľa medializovaných informácií vraj tvoria zamilovaný pár. Portál RadarOnline prišiel v máji s informáciou, že kráska si uchmatla hercovo srdce. „Jared každému hovorí, že v jeho živote je výnimočná žena. Je to síce čerstvé, ale on je z nej úplne hotový,” uviedol k tomu dobre informovaný zdroj. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či časom bude ich vzťah aj oficiálne potvrdený. 

Jared Leto a Thet Thinn
Zobraziť galériu (5)
Jared Leto a Thet Thinn  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jared LetoThet Thinn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu