Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dráma v kráľovskej rodine: Porodila na dlážke v kúpeľni!

Zara TIndall s bratrancom Harrym. Zobraziť galériu (7)
Zara TIndall s bratrancom Harrym. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Britská monarchia sa opäť rozrástla! V kráľovskej rodine zavládla po škandalóznom rozhovore Harryho a Meghan konečne radosť. Pričinila sa o to vnučka kráľovnej Alžbety II - Zara Tindall. V nedeľu podvečer totiž priviedla na svet dieťatko. Jeho pôrod bol však pomerne dramatický.

Zara Tindall, dcéra princeznej Anne, rozhodne patrí medzi členov rodiny, ktorí kráľovnej Alžbete II. robia radosť. Po babičke zdedila lásku ku koňom i jazdectvu a dokonca sa mu profesionálne venuje. Na letnej olympiáde v roku 2012 získala striebornú medailu. 

Ukážkové je však aj blondínkino súkromie. S manželom Mikeom, hráčom rugby, majú dve dcérky, ku ktorým v nedeľu pribudol syn.. „Náš malý chlapček prišiel na svet u nás doma. Bolo to veľmi rýchle a cestu do nemocnice sme nestihli. Zara porodila na dlážke v kúpeľni,” uviedol v rámci svojho podcastu The Goog, The Bad and The Rugby šťastný otecko. 

V spomínanej chvíli určite prežíval poriadne napäté chvíle a bál sa nielen o bábätko, ale aj o svoju manželku. Tú označil za bojovníčku. Synčekovi, ktorý vážil 3,7 kg, dali meno Lucas Philip. Pre Alžbetu II. a vojvodu z Edinburgu - princa Philipa ide o desiate pravnúča.

Zara Tindall s manželom Mikeom sú trojnásobní rodičia.
Zobraziť galériu (7)
Zara Tindall s manželom Mikeom sú trojnásobní rodičia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu