Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pamätáte si na Ruslanu? Kedysi Ukrajinka vyhrala Eurovíziu... Aha, ako vyzerá po 16 rokoch!

Ruslana sa v roku 2004 preslávila vďaka víťazstvu v Eurovízii. Zobraziť galériu (10)
Ruslana sa v roku 2004 preslávila vďaka víťazstvu v Eurovízii. (Zdroj: TASR)

ĽVOV - V roku 2004 bola Ruslana Stepanivna Lyžyčko (46) v Európe veľkou hviezdou. Podarilo sa jej totiž s piesňou Wild Dances vyhrať spevácku súťaž Eurovízia. Potom tmavovláska vydala ešte niekoľko skladieb, no rozhodne najväčší úspech zožala svojou prvotinou. Pozrite, ako speváčka vyzerá po dlhých 16 rokoch!

Ukrajinke Ruslane Stepanivne Lyžyčko sa pred 16 rokmi podarilo ako jednej z mála zaujať poslucháčov aj na západ od hraníc svojej krajiny. Veľký boom sa okolo tmavovlasej divošky rozpútal po tom, čo vyhrala spevácku šou Eurovízia. 

Podarilo sa jej to s hitom Wild Dances, ktorý potom dlho bodoval v hitparádach takmer v celej Európe. No tak, ako speváčka rýchlo zažiarila, tak potom jej hviezda aj zhasla. Teda minimálne mimo Ukrajiny. Zaujať sa jej podarilo ešte jednou skladbou Dance with the wolves a odvtedy o nej počuť nebolo. 

Na Ukrajine však, zdá sa, stále patrí k veľkým hviezdam. Svedčí o tom aj jej Instagram. Dnes 46-ročná speváčka stále vydáva piesne a navyše sa pred pár rokmi vrhla aj do politiky. A čo sa výzoru týka, príliš sa nezmenila. Stále sa drží svojho starého imidžu - verná je dlhým tmavým vlasom a hoci v tvári jej už roky vidno, stále vyzerá skvelo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Долучилася до ініціативи всеукраїнского проєкту Озеленення України, яка ставить за мету висадку 1 млн. дерев в Україні. Вчора під час презентації мені подарували саджанець кедру. Обов'язково висаджу його навесні в Карпатах і вам про це розкажу. Закликаю всіх приєднатися і підтримати ініціативу не словом, а ділом. Якщо ти байдужий до того, що Землі болить, то ти, напевно, інопланетянин. #висадкадерев #україна #озелененняукраїни #руслана #ukraine #ruslana #renewable #чистаенергія

Príspevok, ktorý zdieľa Ruslana Official (@ruslana.lyzhychko),

 

Viac o téme: Ruslana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu