Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

SuperStarista mal ísť do Ázie, na poslednú chvíľu zmenil plány: Správa, ktorá mu zmení život

Ben Cristovao Zobraziť galériu (4)
Ben Cristovao (Zdroj: Facebook)

BRNO - Niekdajší účastník a neskôr porotca Česko Slovenskej SuperStar a momentálne stále viac obľúbený spevák Ben Cristovao (32) musel narýchlo zrušiť svoje cestovateľské plány. Stalo sa totiž to, čo nečakal, a už čoskoro bude reprezentovať Česko na prestížnej súťaži.

Spevák prišiel o tisíce českých korún, ktoré minul za letenky do Malajzie. Lenže jeho plány sa náhle zmenili. Uplynulý pondelok totiž vyhral národné kolo prestížnej Eurovision song contest. Namiesto ázijského kontinentu ho teda už čoskoro čaká semifinále v holandskom Rotterdame.

Galéria: Ben Cristovao

„Chystal som sa na veľký festival v Ázii, v tejto chvíli som už mal sedieť v lietadle, namiesto toho pôjdem vlakom do Brna a okamžite začíname pracovať na vystúpení pre Eurovíziu," priznal pre Blesk nadšený spevák, pre ktorého sa okamžite rozbehol kolotoč príprav choreografie i vokálov, aby vystúpenie bolo čo najzaujímavejšie.

Ben Cristovao zabojuje v súťaži s piesňou Kemama.
Zobraziť galériu (4)
Ben Cristovao zabojuje v súťaži s piesňou Kemama.  (Zdroj: Instagram B.C.)

V semifinále zabojuje s chytľavým, rytmickým songom Kemama už 14. mája. Veľké finále sa uskutoční len o dva dni neskôr. Priamy prenos vysielajú televízne stanice po celej Európe a súťaž sa teší priazni okolo 200 miliónov divákov. Niet sa čo diviť, že Cristovao si dáva na svojom čísle maximálne záležať. „Ďakujem za túto šancu, ďakujem za tú dôveru. Vždy som chcel, aby na mňa Česi boli pyšní a teraz mám šancu. Urobím len to najlepšie, čo viem.”

Viac o téme: Ben Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu