Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ťažké priznanie hviezdy z Harryho Pottera: Rakovina!

Julie Walters ako Molly Weasleyová Zobraziť galériu (9)
Julie Walters ako Molly Weasleyová (Zdroj: Warner Bros.)

LONDÝN - Chýbala na premiére muzikálu a v ďalšom filme jej museli zosekať scény... No až po roku a pol Julie Walters (69) priznala, že za všetkým je rakovina. Herečka známa aj ako Molly Weasleyová z Harryho Pottera podstúpila operáciu hrubého čreva aj chemoterapiu.

Herečka Julie Walters pre BBC prezradila, že jej diagnostikovali rakovinu hrubého čreva v treťom štádiu. Stalo sa tak pred 18 mesiacmi. Práve preto neabsolvovala ani premiéru filmu Mamma Mia! Here We Go Again. V tom čase ale nechcela o chorobe hovoriť verejne. 

Ťažké priznanie hviezdy z
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Universal pictures)

Julie riešila ťažkú situáciu so svojimi najbližšími. „Nikdy nezabudnem výraz v jeho tvári. Slzy mu zaplavili tvár,” prezradila reakciu svojho manžela Granta. Ona sama si najprv myslela, že doktori sa splietli a urobili chybu. Diagnóze nemohla uveriť. „Bol to šok, proste veľký šok,” povedala. 

Herečka absolvovala operáciu, pri ktorej jej z hrubého čreva odstránili 30-centimetrovú časť a následne podstúpila chemoterapiu. Ako hovorí, momentálne sú snímky úplne čisté. Nateraz teda svoj boj vyhrala a dúfajme, že choroba sa už nevráti. 

Viac o téme: Julie Walters
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu