Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragicky zahynul basketbalista Kobe Bryant (†41): Dojímavé odkazy do neba od kolegov a známych!

Kobe Bryant Zobraziť galériu (36)
Kobe Bryant (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)

NEW YORK - V nedeľu zasiahla svet šokujúca a zdrvujúca správa. Legendárny basketbalista Kober Bryant (†41) zahynul po páde vrtuľníka. Na palube s ním mala byť aj jeho dcérka Gianna Marie-Onore (†13). Celá zemeguľa smúti za skvelým športovcom, ktorému známe tváre a priatelia posielajú dojemné odkazy do neba!

Vyhasli dva mladé životy. Do športového neba odišiel priskoro basketbalista Kobe Bryant (†41), ktorému sa len minulý rok v júni narodila najmladšia dcérka. Jeho manželka Vanessa prišla o milovaného manžela a dcéru Giannu Marie-Onore. Bryant mal so ženou štyri dcéry, a tak tri z nich prišli nielen o svojho otca, ale aj sestru. 

Za dvojnásobným olympijským víťazom smúti celý svet, a to nielen ten športový. Na Bryanta si spomínajú mnohé známe tváre a posielajú mu odkazy do neba plné lásky a smútku, no vyjadrujú aj podporu Vanese a jej trom dcéram, ktoré prišli o milovaných členov rodiny. 

Raper Ludacris: Pre človeka, ktorý má tiež dcéry, je toto nepochopiteľné. Prosím, podporme jeho zvyšné dcéry a jeho rodinu všetkým, čím môžeme.
Zobraziť galériu (36)
Raper Ludacris: Pre človeka, ktorý má tiež dcéry, je toto nepochopiteľné. Prosím, podporme jeho zvyšné dcéry a jeho rodinu všetkým, čím môžeme.  (Zdroj: Instagram)

Herec Will Smith
Zobraziť galériu (36)
Herec Will Smith  (Zdroj: Instagram)
Herec William Levy: Je to tak smutné...
Zobraziť galériu (36)
Herec William Levy: Je to tak smutné...  (Zdroj: Instagram)
Herec Vin Diesel: Tak ťažko na srdci... Rodina, vedzte, ako veľmi ovplyvnil život nás všetkých a bude žiť v našich srdciach.
Zobraziť galériu (36)
Herec Vin Diesel: Tak ťažko na srdci... Rodina, vedzte, ako veľmi ovplyvnil život nás všetkých a bude žiť v našich srdciach.  (Zdroj: Instagram)
Herec Dwayne the Rock Johnson: Láska je večná.
Zobraziť galériu (36)
Herec Dwayne the Rock Johnson: Láska je večná.  (Zdroj: Instagram)
Herečka Shay Mitchell
Zobraziť galériu (36)
Herečka Shay Mitchell  (Zdroj: Instagram)
Herec Sean Faris: Inšpiroval si milióny svojou mentalitou, pracovnou etikou a majstrovskými schopnosťami.
Zobraziť galériu (36)
Herec Sean Faris: Inšpiroval si milióny svojou mentalitou, pracovnou etikou a majstrovskými schopnosťami.  (Zdroj: Instagram)
Herec Shemar Moore: Žiadne slová to nenapravia. Lásku a súcit jeho rodine. A rešpekt jeho veľkosti!
Zobraziť galériu (36)
Herec Shemar Moore: Žiadne slová to nenapravia. Lásku a súcit jeho rodine. A rešpekt jeho veľkosti!  (Zdroj: Instagram)
Herec Oliver Phelps: RIP Kobe, veľmi milý chlap. Stretli sme sa pred pár rokmi v Orlande. Veľký fanúšik Harryho Pottera .
Zobraziť galériu (36)
Herec Oliver Phelps: RIP Kobe, veľmi milý chlap. Stretli sme sa pred pár rokmi v Orlande. Veľký fanúšik Harryho Pottera .  (Zdroj: Instagram)
Futbalista Cristiano Ronaldo: Je tak smutné počuť srdcervúce správy o smrti Koba a jeho dcéry Gianny. Kobe bol skutočná legenda a inšpirácia pre mnohých .
Zobraziť galériu (36)
Futbalista Cristiano Ronaldo: Je tak smutné počuť srdcervúce správy o smrti Koba a jeho dcéry Gianny. Kobe bol skutočná legenda a inšpirácia pre mnohých .  (Zdroj: Instagram)
Speváčka Nicole Scherzinger: Moje srdce je zlomené. Nič v živote nie je isté, a preto neberme nič ako samozrejmosť.
Zobraziť galériu (36)
Speváčka Nicole Scherzinger: Moje srdce je zlomené. Nič v živote nie je isté, a preto neberme nič ako samozrejmosť.  (Zdroj: Instagram)
Raper Majself
Zobraziť galériu (36)
Raper Majself  (Zdroj: Instagram)
Basketbalista Lebron James: Milujeme ťa, Kobe. Chýbaš nám.
Zobraziť galériu (36)
Basketbalista Lebron James: Milujeme ťa, Kobe. Chýbaš nám.  (Zdroj: Instagram)
Hviezda reality šou Kim Kardasian: Nikto by nemal zažiť to, čím teraz prechádzajú zasiahnuté rodiny. Zasiahlo to všetkých, no nedokážem si ani len predstaviť, čo prežíva Vanessa po strate manžela a dcéry. Odpočívaj v pokoji, legenda.
Zobraziť galériu (36)
Hviezda reality šou Kim Kardasian: Nikto by nemal zažiť to, čím teraz prechádzajú zasiahnuté rodiny. Zasiahlo to všetkých, no nedokážem si ani len predstaviť, čo prežíva Vanessa po strate manžela a dcéry. Odpočívaj v pokoji, legenda.  (Zdroj: Instagram)
Herec Kunal Nayyar: Niekedy neexistujú slová. Smrť je najväčším učiteľom v živote. Dnes sme všetci s Kobeom a jeho dcérou Gigi. Dnes na vašu počesť otvoríme svoje srdcia, zažiarime jasným svetlom a osvetlíme temné nebo, ktoré na vás padlo.
Zobraziť galériu (36)
Herec Kunal Nayyar: Niekedy neexistujú slová. Smrť je najväčším učiteľom v živote. Dnes sme všetci s Kobeom a jeho dcérou Gigi. Dnes na vašu počesť otvoríme svoje srdcia, zažiarime jasným svetlom a osvetlíme temné nebo, ktoré na vás padlo.  (Zdroj: Instagram)
Herečka Katie Holmes
Zobraziť galériu (36)
Herečka Katie Holmes  (Zdroj: Instagram)
Herečka Kaley Cuoco: Sedím tu niekoľko hodín zasiahnutá tou správou. Kobe, toto bude bolieť ešte veľmi dlho. Cítim sa šťastná, že som mohla byť svedkom tvojej brilantnosti na palubovke.
Zobraziť galériu (36)
Herečka Kaley Cuoco: Sedím tu niekoľko hodín zasiahnutá tou správou. Kobe, toto bude bolieť ešte veľmi dlho. Cítim sa šťastná, že som mohla byť svedkom tvojej brilantnosti na palubovke.  (Zdroj: Instagram)
Herec Jason Momoa: RIP, legenda. Naše modlitby a jeho rodinu. Život je tak krehký.
Zobraziť galériu (36)
Herec Jason Momoa: RIP, legenda. Naše modlitby a jeho rodinu. Život je tak krehký.  (Zdroj: Instagram)
Modelka Kendall Jenner: Mal si magickú schopnosť spájať ľudí prostredníctvom športu a prostredníctvom svojej duše.
Zobraziť galériu (36)
Modelka Kendall Jenner: Mal si magickú schopnosť spájať ľudí prostredníctvom športu a prostredníctvom svojej duše.  (Zdroj: Instagram)
Herec Channing Tatum: Žiadne slová nevyjadria, aké je to smutné. Viem, že otec s dcérou sú tam hore a budú spolu hrať, až kým opäť neuvidia svojich milovaných.
Zobraziť galériu (36)
Herec Channing Tatum: Žiadne slová nevyjadria, aké je to smutné. Viem, že otec s dcérou sú tam hore a budú spolu hrať, až kým opäť neuvidia svojich milovaných.  (Zdroj: Instagram)
Herečka Jessica Alba: Cash a ja sme strávili s Kobeom a Vanessou nejaký čas. Bol skromný, láskavý a oddaný rodine, pomáhal druhým, bol zábavný, srdečný, kreatívny.
Zobraziť galériu (36)
Herečka Jessica Alba: Cash a ja sme strávili s Kobeom a Vanessou nejaký čas. Bol skromný, láskavý a oddaný rodine, pomáhal druhým, bol zábavný, srdečný, kreatívny.  (Zdroj: Instagram)
Herec Jeremy Renner
Zobraziť galériu (36)
Herec Jeremy Renner  (Zdroj: Instagram)
Here Hill Harper: Jeho pracovná etika a brilantnosť a odhodlanie k dokonalosti vždy inšpirovali.
Zobraziť galériu (36)
Here Hill Harper: Jeho pracovná etika a brilantnosť a odhodlanie k dokonalosti vždy inšpirovali.  (Zdroj: Instagram)
Herečka Dakota Fanning: Modlím sa za všetkých, ktorí pri tejto katastrofálnej nehode stratili milovaného človeka, za Kobeho manželku, jeho dcéry a za všetkých, ktorí ho poznali.
Zobraziť galériu (36)
Herečka Dakota Fanning: Modlím sa za všetkých, ktorí pri tejto katastrofálnej nehode stratili milovaného človeka, za Kobeho manželku, jeho dcéry a za všetkých, ktorí ho poznali.  (Zdroj: Instagram)
Speváčka Fergie
Zobraziť galériu (36)
Speváčka Fergie  (Zdroj: Instagram)
Herečka Ashley Benson: Ísť na jeho posledný zápas bol najlepší zážitok môjho života.
Zobraziť galériu (36)
Herečka Ashley Benson: Ísť na jeho posledný zápas bol najlepší zážitok môjho života.  (Zdroj: Instagram)
Tenista Novak Djokovic: Kobe bol skvelý mentor a priateľ. Neexistujú slová, ktoré by vyjadrili moju najhlbšiu podporu Bryantovej rodine a všetkým rodinám, ktoré zasiahla táto tragédia. Boh nech žehná teba a tvoju Giannu. Ďakujem, že si tu bol pre mňa a inšpiroval celý svet.
Zobraziť galériu (36)
Tenista Novak Djokovic: Kobe bol skvelý mentor a priateľ. Neexistujú slová, ktoré by vyjadrili moju najhlbšiu podporu Bryantovej rodine a všetkým rodinám, ktoré zasiahla táto tragédia. Boh nech žehná teba a tvoju Giannu. Ďakujem, že si tu bol pre mňa a inšpiroval celý svet.  (Zdroj: Instagram)
Herec Keegan Allen
Zobraziť galériu (36)
Herec Keegan Allen  (Zdroj: Instagram)
Modelka Gigi Hadid: Odpočívajte spolu v pokoji a láske. Vyrastať ako jeho fanúšik prinieslo do môjho života veľa radosti.
Zobraziť galériu (36)
Modelka Gigi Hadid: Odpočívajte spolu v pokoji a láske. Vyrastať ako jeho fanúšik prinieslo do môjho života veľa radosti.  (Zdroj: Instagram)
Herec Matthew Morrison: Jeden z najväčších, akí kedy hrali túto hru! Oživil lásku k hre, pretože dokázal stelesniť milosť na ihrisku.
Zobraziť galériu (36)
Herec Matthew Morrison: Jeden z najväčších, akí kedy hrali túto hru! Oživil lásku k hre, pretože dokázal stelesniť milosť na ihrisku.  (Zdroj: Instagram)
Tréner Chris Powell:Zo všetkých superhviezd, s ktorými som za tie roky pracoval, je Kobe na špičke zoznamu. Bol láskavý a sršal vtipom.
Zobraziť galériu (36)
Tréner Chris Powell:Zo všetkých superhviezd, s ktorými som za tie roky pracoval, je Kobe na špičke zoznamu. Bol láskavý a sršal vtipom.  (Zdroj: Instagram)
Modelka Amber Rose: Ako matka som úplne zničená aj za Vanessu, jej dcéry a ich rodinu. Modlime sa za ňu, pretože je matka rodiny. Milujeme ťa, Vanessa. RIP, Kobe, RIP, Gigi.
Zobraziť galériu (36)
Modelka Amber Rose: Ako matka som úplne zničená aj za Vanessu, jej dcéry a ich rodinu. Modlime sa za ňu, pretože je matka rodiny. Milujeme ťa, Vanessa. RIP, Kobe, RIP, Gigi.  (Zdroj: Instagram)
Speváčka Demi Lovato: Som smutná. Kobe, bol si ku mne vždy taký milý. Poznala som ťa vyše 10 rokov. Teraz si legenda s krídlami.
Zobraziť galériu (36)
Speváčka Demi Lovato: Som smutná. Kobe, bol si ku mne vždy taký milý. Poznala som ťa vyše 10 rokov. Teraz si legenda s krídlami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kobe Bryant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu