Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tri mesiace po tragickej smrti Kobe Bryanta (†41): Jeho manželka našla list... Posmrtné blahoželanie od manžela!

Kobe Bryant a jeho dcéra Gigi tragicky zomreli pri páde vrtulníka. Zobraziť galériu (5)
Kobe Bryant a jeho dcéra Gigi tragicky zomreli pri páde vrtulníka. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Úspešný americký basketbalista Kobe Bryant (†41) a jeho dcéra Gigi (†14) koncom januára tragicky zahynuli pri páde vrtuľníka. 3 mesiace po ich smrti našla vdova po športovcovi list venovaný láske jeho života. Vanessa (38) sa rozhodla poslednú správu od svojho manžela otvoriť presne na svoje narodeniny. A neuveríte, čo tam našla!

Keď koncom januára zahynul pri páde vrtuľníka úspešný americký basketbalista Kobe Bryant (†41) a jeho dcéra Gigi (†14), celý športový a šoubiznisový svet skončil v slzách. Najväčší žiaľ však bez pochýb prežívali ich najbližší - Kobeho ďalšie tri dcéry a manželka Vanessa. Práve tá prichádza 3 mesiace po smrti svojho milovaného so šokujúcou správou. 

Galéria: Kobe Bryant

„Včera som našla obálku adresovanú láske môjho života. Rozhodla som sa ju otvoriť v deň svojich narodenín, aby som sa mala aspoň na čo tešiť,“ napísala vdova na Instagram. No je až ironické, čo v obálke našla. Basketbalista dal totiž krátko pred smrťou svoju manželku nakresliť, ako ju drží anjel... Akoby už vtedy tušil, že svojej milovanej bude čoskoro už iba anjelom strážnym.

„Je ironické, že Kobe nechal na blahoželanie od umelca nakresliť, ako ma drží anjel. Chýba mi moja životná láska a moja malá dcéra. Som vďačná, že som sa dnes mohla prebudiť vedľa svojich troch dievčat. Kiež by sme boli dnes všetci spolu,“ dodala užialená vdova, ktorá včera oslávila svoje 38. narodeniny.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#CincodeMayo #TacoTuesday #micumpleaños Thx to my girls for ordering these flowers and piñatas for mama.

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Bryant (@vanessabryant),

Viac o téme: Kobe BryantVanessa Bryant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu