Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyzlečená promi tehuľka na webe: Vycapil ju tam jej muž!

Jenna Dewan a Steve Kazee Zobraziť galériu (6)
Jenna Dewan a Steve Kazee (Zdroj: telkac.sk)

LOS ANGELES - Tehotenstvo jej pristane! Reč je o herečke a tanečnici menom Jenna Dewan, ktorá nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Včera oslávila 39. narodeniny a jej partner, herec Steve Kaze (44) pri tej príležitosti zverejnil na instagrame celkom zaujímavú fotku.

Jenna Dewan a Channing Tatum tvorili svojho času jeden z najkrajších párov šoubiznisu. Avšak láska z ich vzťahu vyprchala a cesty rodičov malej Everly sa rozišli. Sexi herec sa zamiloval do speváčky Jessie J, tmavovláska skončila v náručí herca menom Steve Kazee. Tomu už čoskoro porodí spoločného potomka. 

Steve je do svojej partnerky bláznivo zamilovaný a pri príležitosti narodenín jej na instagrame zanechal krásny odkaz. „Táto žena. Aký nezmazateľný znak vryla do môjho srdca. Viem, že je to osoba, s ktorou chcem stráviť zvyšok svojho života. Nemôžem byť viac vďačnejší,” znie úryvok z hercovho vyznania. 

Steve zverejnil na internete aj záber svojej lásky. Jenna si na ňom hladí tehotenské bruško a oblečený má na sebe len biely crop top a nohavičky. Fanúšikovia nešetria chválami a zhodujú sa, že herečke tehotenstvo ozaj pristane. Čo poviete vy?

Steve Kazee zverejnil na instagrame fotku svojej tehotnej partnerky. Oblečená je na nej v krátkom tričku a nohavičkách.
Zobraziť galériu (6)
Steve Kazee zverejnil na instagrame fotku svojej tehotnej partnerky. Oblečená je na nej v krátkom tričku a nohavičkách.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jenna DewanSteve Kazee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu