Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Britská hviezdička predviedla sexi telo po pôrode, známa kolegyňa... Aha, aké má ušiská!

Abbey Clancy a Natalia Vodianova Zobraziť galériu (5)
Abbey Clancy a Natalia Vodianova (Zdroj: profimedia.sk a instagram)

LONDÝN - Neuveriteľné! To si poviete aj vy, keď zbadáte postavičku britskej celebritnej krásky Abbey Clancy (33). Tá v júni priviedla na svet svoje štrvrté dieťatko, no na jej figúre po tom niet ani stopy. Nečudo, že sa na podujatie organizácie Naked Heart Foundation obliekla do dráždivých šiat. Organizátorka charitatívneho podujatia Natalia Vodianova (37) šokovala niečim iným.

Natalia Vodianova je nielen krásna žena, ale má aj veľké srdce. V roku 2004 založila charitatívnu organizáciu Naked Heart Foundation, zameranú na pomoc pre ruské deti a rodiny, ktoré sú v núdzi. Kráska pravidelne organizuje rôzne podujatia, v rámci ktorých získava finančné prostriedky. 

Jedno také sa konalo aj v týchto dňoch. Charitatívny večierok sa niesol v štýle víly a elfovia, čomu usporiadateľka prispôsobila aj svoj vzhľad. Jej špicaté elfské uši bolo vidno už z diaľky. Natalia si obliekla krásnu červenú róbu, ktorú doplnila výraznymi šperkami. 

Natalia Vodianova
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Medzi prítomnými si značnú pozornosť užívala aj modelka a hviezdička britského bulváru Abbey Clancy. Tá mala na sebe dráždivé šaty, ktoré toho z jej tela veľa nezakrývali. Keď sa vezme do úvahy, že Abbey len nedávno porodila svoje štvrté dieťa, pri pohľade na jej bezchybnú postavičku to znie priam neuveriteľne. Čo poviete?

Abbey Clancy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Abbey ClancyNatala Vodianova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu