Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná modelka sa navliekla do kože a... Preboha! Fakt to urobila?

Abbey Clancy Zobraziť galériu (8)
Abbey Clancy (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Bola by toho schopná? Pred pár dňami sa konalo odovzdávanie hudobných cien Brit Awards, ktorého sa zúčastnila aj modelka Abbey Clancy (33). Tá je v radostnom očakávaní a na červenom koberci hrdo prevádzala guľaté bruško. Fotografom sa podarilo spraviť vydarené zábery. Avšak fotky, ktoré vznikli, keď prominentná tehuľka odchádzala z afterpárty domov, vyvolávajú už celkom iné emócie.

Abbey Clancy sa venuje modelingu a hoci to na jej figúre nie je veľmi badať, momentálne nosí pod srdcom svoje štvrté dieťatko. Spolu s manželom, futbalistom Petrom Crouchom, má dve dcéry a syna. 

Sympatická plavovláska si počas uplynulého týždňa odbehla od rodičovských povinností a zúčastnila sa odovzdávania cien Brit Awards. Svoje bruško hrdo predvádzala v krásnych šatách s rázporkom. 

Abeby Clancy na červenom koberci hrdo predvádzala guľaté bruško.
Zobraziť galériu (8)
Abeby Clancy na červenom koberci hrdo predvádzala guľaté bruško.  (Zdroj: SITA)

Trblietavú róbu si Abbey neskôr prezliekla. Na afterpárty sa už zabávala nahodená v kožených minišatách. To nie je až tak veľmi prekvapivé. Veď mnohé ženy chcú byť aj počas tehotenstva sexi. 

Zarážajúce však je, že Abbey pôsobila dojmom, akoby bola podgurážená. Na fotkách má neprítomný pohľad a celkovo vyzerá ako spoločensky unavená. Viacerí by si pri pohľade na ňu mohli myslieť, že sa tehotná modelka opila. V minulosti si totiž celkom rada vyhodila z kopýtka...

Abbey Clancy pôsobila dojmom, akoby bola spoločensky unavená.
Zobraziť galériu (8)
Abbey Clancy pôsobila dojmom, akoby bola spoločensky unavená.  (Zdroj: profimedia.sk)

Abbey Clancy pri odchode z párty.
Zobraziť galériu (8)
Abbey Clancy pri odchode z párty.  (Zdroj: profimedia.sk)

Je však dosť pravdepodobné i to, že prominentná tehuľka bola len unavená alebo jej prišlo nevoľno.. A preto ten zvláštny výraz na fotkách. 

Abbey totiž v nedávnom rozhovore pre You Magzine odhalila, že trpí pocitmi úzkosti a veľmi sa bojí o svoje deti a ich zdravie. Bolo by teda od nej dosť hlúpe takto hazardovať, že?  

Viac o téme: Abbey Clancy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu