Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

4-násobná promi mamina sa predvádza na pláži: Toto telo má doma známy futbalista!

Abbey Clancy Zobraziť galériu (9)
Abbey Clancy (Zdroj: SITA)

SURREY - Extrémne horúčavy sa rozhodla prežiť na dovolenke. Reč je o modelke Abbey Clancy (36), ktorá si užíva leto so svojím manželom, bývalým anglickým futbalovým reprezentantom Peterom Crouchom (41) a ich štyrmi deťmi. Jedna z najkrajších žien britských ostrovov zvykne potešiť oko svojich fanúšikov odvážnymi zábermi a inak tomu nebolo ani tentokrát!

Abbey patrí medzi najznámejšie persóny britského šoubiznisu. Okrem toho, že je úspešnou modelkou a televíznou osobnosťou, sa v roku 2011 vydala za obľúbeného anglického futbalistu Petera Croucha.

S tým má už štyri deti, konkrétne dcéry Sophiu (11) a Liberty (7) a synov Johnnyho (4) a Jacka (3). S celou rodinou prežíva tieto tropické dni na dovolenke, kde opäť potešila svojich fanúšikov na sociálnych sieťach.

Abbey Clancy
Zobraziť galériu (9)
Abbey Clancy  (Zdroj: Instagram)

Tam sa s nimi podelila o niekoľko záberov z piesočnej pláže, na ktorých celému svetu ukázala svoju dokonalú postavu. Na ďalších je so svojou rodinou a manželom Peterom, s ktorým tvroia pár už 16 rokov.

Abbey a Peter spolu začali randiť v roku 2006. O tri roky sa zasnúbili a v marci 2011 sa im narodila prvá dcéra Sophia. V júni toho istého roka si dvojica povedala áno. Kým Abbey sa presadila v šoubiznise, Peter je bývalý anglický reprezentant vo futbale, ktorý si zahral aj vo finále Ligy majstrov.

Viac o téme: Abbey Clancy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu