Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otec vojvodkyne opäť útočí: Meghan, tieto slová ťa nepotešia!

Thomas Markle Zobraziť galériu (6)
Thomas Markle (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Je to klamárka! To o svojej dcére Meghan (38) tvrdí Thomas Markle (75). Otec vojvodkyne už v minulosti dával do médií vyjadrenia, z ktorých britská monarchia nebola nadšená. Teraz sa pripomína opäť a je isté, že jeho zlé vzťahy s dcérou sa tak skoro nenapravia.

Nie je tajomstvom, že vojvodkyňa Meghan a jej otec Thomas nie sú v kontakte. 75-ročný pán, ktorý sa s paparazzmi dohodol na zinscenovaných fotkách, svoju dcéru prostredníctvom médií viackrát vyzval, aby sa mu ozvala. A urobil tak aj v týchto dňoch v rozhovore pre Daily Mail. 

Thomas dúfal, že Meghan po narodení syna zmení postoj a konečne sa mu ozve. „Chcel by som, aby mi poslali aspoň Archieho fotku,” vyjadril svoju túžbu Markle, ktorý tiež dodal, že kým sa Meghan nestala partnerkou princa Harryho, tak medzi sebou nemali žiadne nezhody.

Thomasa mrzí, že ho verejnosť vníma ako zlého otca. Podľa vlastných slov tiež nechápe, prečo Meghan klamala ohľadom svojho vysokoškolského vzdelania. Počas svojho minuloročného prejavu na univerzite na ostrove Fiji povedala, že si sama platila štúdium a využila finančmú pôžičku. „Mrzí ma to, ale je to úplné klamstvo. Platil som každý cent jej školného. Mám výpisy z účtov ako dôkaz. Financoval som aj jej výlety do Španielska a Anglicka, zaplatil som jej aj stáž v Argentíne,” dodal Markle s tým, že ju finančne podporoval dokonca aj v čase, keď bola finančne nezávislá.    

Viac o téme: Kráľovská rodinaMeghanThomas Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu