Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Syn slávneho Terminátora na nelichotivých FOTO: Arnie, och, sprav s tým niečo!

Arnold Schwarzenegger Zobraziť galériu (5)
Arnold Schwarzenegger (Zdroj: Instagram)

CABO SAN LUCAS - Mal by ho zobrať do parády! Arnold Schwarzenegger má síce 71 rokov, no stále sa udržiava v skvelej kondícii. Svalnatým telom by hravo strčil do vrecka aj mnoho mladších mužov. Napríklad svojho 20-ročného syna Christophera. Toho paparazzi nafotili v plavkách a veru, nezaškodilo by, keby si mladík trošku vstúpil do svedomia...

Arnold Schwarzenegger patrí medzi hviezdy, ktorých meno je pojmom. Verejnosti a bulvárnu sú dobre známe i jeho deti. A nielen nemanželský syn Joseph, kvôli ktorému hercovi skrachovalo dlhoročné manželstvo s Mariou Shriver. 

Aktuálne je v strede pozornosti najmä Schwarzeneggrova staršia dcéra Katherine, ktorá randí s o desať rokov starším hercom Chrisom Prattom. Zaľúbenci si spoločne s jej súrodencami a mamou dopriali dovolenku v Mexiku.

Ako to už býva zvykom, prominentná rodina sa nevyhla pozornosti paparazzov. Tým sa podarilo zvečniť aj Arnieho syna Christophera. Ten už v minulosti trpel nadváhou a zdá sa, že aj v poslednom čase čo-to pribral.

Nebolo by na škodu, keby si mladíka zobral do parády jeho slávny otec. Kilá navyše totiž nie sú len vizuálnym problémom, ale v ohrození určite je aj Christopherovo zdravie.

Christopher Schwarzenegger sa na svojho slávneho tatka príliš nepodobá.
Zobraziť galériu (5)
Christopher Schwarzenegger sa na svojho slávneho tatka príliš nepodobá.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerChristopher Schwarzenegger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu