Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávna Julia Roberts zháňa followerov: V bikinách a s obrovskými umelými prsiami!

Julia Roberts  Zobraziť galériu (10)
Julia Roberts (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Preboha, podstúpila plastiku? To ste si zrejme povedali po prečítaní titulku. Bol by to určite šok, pretože krásna a charizmatická Julia Roberts (51) príliš neholduje rôznym vylepšeniam a skrášľujúcim zákrokom. Avšak kvôli sociálnym sieťam bola predsa len ochotná predviesť sa v bikinách a s poriadne veľkými vnadami. Aha!

Julia Roberts je krásna, úspešná a talentovaná žena, ktorej nechýba zmysel pre humor. Potvrdila to aj v uplynulých dňoch, keď zavítala do šou Ellen DeGeneres. Obe dámy sa pred kamerami rozprávali aj o tom, že slávna Pretty Woman bola jednou z mála celebrít, čo nemala profil na instagrame. 

Už pár mesiacov však Julia prostredníctvom instagramu komunikuje s fanúšikmi. Kým ona má len 3 milióny followerov, Ellen ich má zhruba 60 miliónov. A tak sa rozhodla slávnej herečke pomôcť, aby ich mala viac. 

Pri tej príležitosti jej dala na hrudník obrovské umelé prsia v miniatúrnych bikinových plavkách. Julia sa so smiechom priznala, že sa cíti veľmi zahanbene. Ellen nezabudla ani na pozadie exotickej dovolenky, či chutný koláč, ktorý priniesla Martha Stewart, fotku z detstva, i kolegu Dermota Mulroneyho, s ktorým si zahrala vo filme My Best Friend´s Weddding. 

Ellen DeGeneres prinútila Juliu Roberts dať si na seba obrovské umelé prsia.
Zobraziť galériu (10)
Ellen DeGeneres prinútila Juliu Roberts dať si na seba obrovské umelé prsia.  (Zdroj: ellentube.com)

Julia Roberts sa s umelými vnadami cítila trápne.
Zobraziť galériu (10)
Julia Roberts sa s umelými vnadami cítila trápne.  (Zdroj: ellentube.com)

Viac o téme: Julia Roberts
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu