Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Legendárny herecký pár znovu na programe dňa: Ďalšia časť rozvodového procesu za nimi

Angelina Jolie a Brad Pitt Zobraziť galériu (5)
Angelina Jolie a Brad Pitt (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)

LOS ANGELES - Americká herečka a režisérka Angelina Jolie a herec Brad Pitt sa dohodli na starostlivosti o deti. Právnička Jolie pre reláciu Entertainment Tonight potvrdila, že sa tak stalo pred niekoľkými týždňami.

"Dohoda, ktorá je založená na odporúčaniach posudzovateľa starostlivosti o deti, vylučuje potrebu procesu," uviedla Samantha Bley DeJean s tým, že podrobnosti sú pre dobro detí utajené. Nemenovaný zdroj sa pre magazín People vyjadril, že dohoda medzi Jolie a Pittom je dočasná. "Nie je to trvalá ale skôr dočasná dohoda, nateraz, aby udržala veci v pohybe tým správnym smerom," povedal anonym pre People.

Bývalí partneri sa na starostlivosti o deti dohodli po tom, čo požiadali o predĺženie pôsobnosti ich dočasného súkromného sudcu, píše magazín s odvolaním sa na súdne dokumenty, ktoré sa mu podarilo získať. Ich sudca John Ouderkirk sa tak bude starať o ich rozvodové konanie do 31. decembra 2019.

Angelina Jolie a William Bradley "Brad" Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii a neskôr na francúzskom zámku Miraval. Tri z detí - Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie - si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne. Dvojica sa rozišla v septembri 2016, pričom Jolie vo svojej žiadosti o rozvod ako dôvod rozchodu uviedla neprekonateľné rozdiely.

Viac o téme: Rozvod Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu