Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

NELEGÁLNE zverejnený dokument o Gottovi: Objavil sa na youtube... Pirátov už rieši POLÍCIA!

Dokument o Karlovi Gottovi sa objavil na Youtube.
Dokument o Karlovi Gottovi sa objavil na Youtube. (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Dokument o Karlovi Gottovi (†80) mal v Česku premiéru v októbri minulého roka a o mesiac neskôr sa dostal aj do slovenských kín. Od Vianoc si film mohli pozrieť aj predplatitelia streamovacej platformy Netflix. No a práve odtiaľ si zrejme piráti urobili nelegálnu kópiu, ktorú zverejnili na Youtube. Len tak im to však neprejde. Už ich rieši polícia!

Slovenská premiéra filmu Karel: Milovaná manželka Ivana Gottová prišla, tieto známe tváre si film nenechali ujsť (Zdroj: Martin Bublavý)

Dlhoočakávaný dokument o Karlovi Gottovi si doteraz diváci mohli pozrieť jedine v kine alebo na platenej streamovacej platforme Netflix. Už zajtra by sa však po prvýkrát mal dostať na obrazovky Českej televízie. Lenže... Ešte predtým si ho desiatky tisíc ľudí mohlo zadarmo pozrieť aj na Youtube.

Galéria: Slovenská premiéra filmu Karel:

Ktosi totiž spravil nelegálnu kópiu z Netflixu a dokument sa objavil na dvoch rôznych účtoch bezplatnej streamovacej platformy. Distribučná spoločnosť dala obe z portálu okamžite stiahnuť. No tým to neskončilo. Pirátom totiž tento výstrelok tak ľahko neprejde. Už sa nimi zaoberá polícia.  

„Teraz podnikáme právne kroky a chceme tých, ktorí nelegálne film zverejnili, dohnať k zodpovednosti. Obrátime sa na políciu,“ povedal českému portálu Aha! hovorca spoločnosti Bontonfilm Lukáš Vedral. Situáciu začala riešiť aj spoločnosť Netflix, odkiaľ niekto Karla nelegálne stiahol.

„Situáciu teraz u nás rieši špeciálny tím, ktorý sa zaoberá pirátstvom. Následne podnikneme ďalšie kroky. Spoločnosti ich ale nechce v tejto chvíli špecifikovať,“ povedala Aha! hovorkyňa českého zastúpenia Netflixu Veronika Schieblová. 

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu