Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská premiéra filmu Karel: FOTO Kramár na nespoznanie a Opatovský prišiel s otcom… Pozrite, ako sa na seba podobajú!

Robo Opatovský s otcom Pavlom, Maroš Kramár Zobraziť galériu (4)
Robo Opatovský s otcom Pavlom, Maroš Kramár (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala slovenská premiéra dlhoočakávaného dokumentu o Karlovi Gottovi (†80). Do kina prišlo viacero známych tvárí. Medzi nimi aj Maroš Kramár (62), ktorého so zmeneným imidžom spočiatku nikto nespoznal. Film Karel si nenechal ujsť ani spevák Robo Opatovský (49). Do spoločnosti priviedol aj otca Pavla. Pozrite, ako sa na seba podobajú!

VIDEO: Zábery zo slovenskej premiéry filmu Karel

Zábery zo slovenskej premiéry filmu o Karlovi Gottovi (Zdroj: Maarty von B)

Takmer mesiac po českej premiére dokumentu o Karlovi Gottovi sa v utorok film uviedol aj do slovenských kín. Hoci pôvodné informácie hovorili, že sa slávnostný akt plánuje na 11. novembra, napokon prebehol už v utorok deviateho. A nenechalo si ho ujsť viacero známych Slovákov. 

Galéria: Slovenská premiéra filmu Karel:

S respirátormi na tvárach bolo ťažšie ich spoznať, no ich typický imidž prominentov vždy prezradil. Až na jedného z nich. Herca Maroša Kramára v priestoroch kina spočiatku nikto neevidoval. Svoje typické dlhšie vlasy si totiž pred pár dňami ostrihal. A tak ho s rúškom na ústach najprv nikto nespoznal. 

Maroš Kramár bol spočiatku v kine inkognito.
Zobraziť galériu (4)
Maroš Kramár bol spočiatku v kine inkognito.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Až po chvíli ho prezradili jeho oči. A okamžite sa naňho upriamili objektívy fotoaparátov. Herec si potom na moment stiahol z tváre aj respirátor a všetkých tak presvedčil, že to je naozaj on. A treba povedať, že nový imidž mu naozaj veľmi pristane - s kratším účesom vyzerá azda ešte mladšie!

So zmeneným imidžom Maroša Kramára takmer nikto nespoznal.
Zobraziť galériu (4)
So zmeneným imidžom Maroša Kramára takmer nikto nespoznal.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Naopak, Roba Opatovského spoznali hneď všetci. Ten sa rokmi vôbec nemení. Najviac ale bez pochýb zaujal pán, ktorý ho sprevádzal. Spevák si totiž do spoločnosti zobral aj svojho otca Pavla. No pri pohľade na štýlového pána tomu dokázal len málokto uveriť. Veď pozrite, vôbec nepôsobí, že je o generáciu starší... A aha, ako sa s Robom na seba podobajú!

Roba Opatovského sprevádzal v kine otec Pavel.
Zobraziť galériu (4)
Roba Opatovského sprevádzal v kine otec Pavel.  (Zdroj: Ján Zemiar)


Slovenská premiéra filmu Karel: Maestro (†80) vedel, ako málo času mu zostáva... Povedali to aj deťom! 


Viac o téme: Robo OpatovskýMaroš KramárFilm Karel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu