Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drsná minulosť jojkárky Orviskej: Týranie a... Na jej mamu vytiahol zbraň!

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (4)
Alexandra Orviská (Zdroj: Instagram AO)

BRATISLAVA - Jojkárska moderátorka Alexandra Orviská pred pár dňami oslavovala narodeniny a na oslave nechýbala ani jej rodina. Jedným z gratulantov bol aj brat Teodor, s ktorým ale nemajú spoločného otca. A práve s otčimom si Saša v minulosti prešla peklom.

Alexandra Orviská pri príležitosti svojich narodenín zverejnila na sieti Instagram fotografiu svojho brata Teodora. Ten jej pre pracovnú zaneprázdnenosť iba telefonoval, no nakoniec si predsa našiel čas a zašiel svojej sestre zagratulovať aj osobne. 

Hoci ho Saša príliš často verejne nespomína, je jasné, že majú naozaj výborný vzťah a majú sa radi. Po tom, čo zažila v minulosti, by to pritom mnohí vôbec nečakali.

Drsná minulosť jojkárky Orviskej:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AO)

Teodor má totiž iného otca a ten pre moderátorku Top Staru nebol práve dobrým otčimom. Vyšlo to najavo v čase, keď brunetka súťažila v šou Vyvolení. „Po narodení môjho brata ma už bral ako cudziu osobu,“ povedala vtedy časopisu Život, no to ešte nie je to najhoršie. 

„Jej druhý manžel neakceptoval Sašu a správal sa k nej zle. Často sa kvôli nej hádali. Otčim bol k Saši krutý, psychicky ju týral,“ tvrdili zdroje z Rače, kde rodina žila. Raz dokonca došlo aj k útoku na jej mamu, pri ktorom sa jej vyhrážal so zbraňou v ruke. ”Áno, je to pravda. Pri útoku bol aj môj brat. Je to zlá spomienka a nechcem sa k tomu už vracať,” potvrdila to jojkárka, ktorá ako 16-ročná radšej odišla žiť k babke. Našťastie, jej mama v tomto toxickom vzťahu nezostala a dvojica sa časom rozišla. 

Alexandra Orviská so svojou mamou
Zobraziť galériu (4)
Alexandra Orviská so svojou mamou  (Zdroj: Instagram AO)

Alexandra Orviská so svojím biologickým otcom
Zobraziť galériu (4)
Alexandra Orviská so svojím biologickým otcom  (Zdroj: Instagram AO)

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu