Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Prekrásne prekvapenie: Slovenská speváčka sa v tichosti vydala... FOTO Z nádhernej nevesty vám padne sánka!

Slovenská speváčka sa v sobotu vydala! Zobraziť galériu (5)
Slovenská speváčka sa v sobotu vydala! (Zdroj: pixabay.com)

NITRA - Nečakaná, no o to radostnejšia správa! Už zopár mesiacov sa vedelo o tom, že Veronika Strapková (30) chystá svadbu. Krásna umelkyňa sa zasnúbila ešte v júli 2018, no dlhší sa netajila tým, že termín svojho dňa D ešte stále nemajú. Len pred niekoľkými mesiacmi začalo byť jasné, že veselica sa pomaly ale isto blížI. A je to tu. Speváčka sa cez víkend vydala!

O tom, že prípravy sú v plnom prúde, svedčili trebárs aj fotografie zo skúšok svadobných šiat, ktoré Veronika zopárkrát zverejnila na svojom Instagramovom profile. Pred samotnou veselicou prezradila aj to, že si chce veľký deň užiť v súkromí so svojimi najbližšími, termín avizovala na toto leto a dodala, že miesto konania zúžila na nitriansky región, keďže odtiaľ pochádza jej ocino. No a tak sa aj stalo a dnes už je z talentovanej speváčky vydatá pani.

Speváčka Veronika Strapková sa vydala za svojho partnera Filipa
Zobraziť galériu (5)
Speváčka Veronika Strapková sa vydala za svojho partnera Filipa  (Zdroj: FOTO: Instagram V.S./memophotoagency)

S aktuálne už manželom Filipom sa vzali v jednom z najznámejších nitriankych hotelov. O tom, že je už pod čepcom, informovala Veronika deň po tom, čo sa udalosť konala, svojim priaznivcom dala o svadbe vedieť prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti. Tam pridala aj niekoľko krásnych romantických fotografii, kde z jej i jej partnera doslova srší obrovská láska a šťastie.

„A tak po ôsmich rokoch sťastia, rozhodli sme sa spolu vykročiť do ďalších, už ako manželia. Verím, že šťastnou nohou. Lebo tam, kde je láska, tam sa dejú zázraky. A ja ďakujem za tento náš zázračný moment. Ďakujem za krásne slová v kostole a za to, čo pre mňa znamenal," napísala skromná hudobníčka k záberom z ich spoločného "áno".  Zaľúbencom srdečne gratulujeme a prajeme im tu najkrajšiu cestu spoločným životom!

Z Veroniky Strapkovej je už vydatá pani
Zobraziť galériu (5)
Z Veroniky Strapkovej je už vydatá pani  (Zdroj: FOTO: Instagram V.S./memophotoagency)

Veronika Strapková bola skutočne prekrásna nevesta
Zobraziť galériu (5)
Veronika Strapková bola skutočne prekrásna nevesta  (Zdroj: FOTO: Instagram V.S./memophotoagency)

 

Viac o téme: SvadbaVeronika Strapková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu