Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bolek Polívka prehovoril o svadbe: Ženiť sa musel... Ďalšie dieťa?!

Bolek Polívka Zobraziť galériu (4)
Bolek Polívka

BRNO – Hviezda českej komédie Dědictví aneb Kurvahošigutntág nedávno poriadne šokovala celé Česko i Slovensko. 22. februára totiž Boliek Polívka (70) opäť vstúpil do chomúta a po dvadsiatich štyroch rokoch si vzal za manželku svoju partnerku Marcelu, matku jeho troch detí. Dokonca prezradil, že sa ženiť musel...

Predposledná februárová sobota bola veľkým dňom pre herca Bolka Polívku a jeho dnes už manželku Marcelu. Ich svadba bola obrovským prekvapením snáď pre všetkých okrem hostí. Svadba prebehla v komornej atmosfére len so svedkami. Avšak oslavu predsa len chystajú. „Chystáme ešte veľkú oslavu na záhrade! Čakáme ale na to, až bude teplo,“ vyjadril sa pre český Blesk filmový Bohuš.

Galéria: Bolek Polívka

Pre všetkých bolo prekvapením aj to, že s otcom nezdieľali radosť jeho ratolesti. Tie by mali byť prítomné práve na záhradnej párty. „Dával som im to vedieť, bavili sme sa o tom a veľmi sa tomu smiali,“ povedal Polívka, z ktorého je čerstvý ženáč. Naskytá sa však otázka, prečo sa rozhodol oženiť tak neskoro po toľkých spoločne prežitých rokoch. Žeby sa šesťnásobnému otcovi opäť zadarilo?

„Ja som sa musel ženiť!“ povedal na rovinu Bolek, no zároveň s humorom dodal: „Teda nečakáme bábätko, ale sľúbil som, že až dosiahnem určitý vek, urobím z Marcelky mladú pani. Takzvaná sociálna plastika.“ Nuž, Bolek Polívka v sebe srandistu nezaprie a je vidieť, že je to muž slova. Svoj sľub, že si raz Marcelu vezme, dodržal.

Bolek Polívka sa 22. februára oženil.
Zobraziť galériu (4)
Bolek Polívka sa 22. februára oženil.  (Zdroj: FOTO: Divadlo Bolka Polívku/Tino Kratochvil)

Viac o téme: Bolek PolívkaMarcela Polívková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu