Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pikantné PRIZNANIE Arnošta z Dědictví: Prvý SEX s prostitútkou za 70 korún!

Arnošt Goldflam v relácii 7 pádů Honzy Dědka Zobraziť galériu (5)
Arnošt Goldflam v relácii 7 pádů Honzy Dědka (Zdroj: Facebook/ 7 Padu Honzy Dedka)

PRAHA - Fíha! Arnošt Goldflam (75) je úspešný český herec, dramatik, režisér a tiež spisovateľ pre deti. Mnohým však už navždy zostane spätý s kultovou komédiou Dědictví aneb Kurvahošigutntág, v ktorej stvárnil Arnošta, ktorému sa všetci smiali pre jeho malý nos. Umelec nedávno zavítal do šou TV Prima s názvom 7 pádů Honzy Dědka, kde prekvapil intímnym priznaním.

Vyzerá to tak, že herec, dramatik a spisovateľ Arnošt Goldflam má na svojho otca ozaj nezvyčajné spomienky. Bol to totiž práve on, kto sa pričinil o to, aby ako 20-ročný prišiel o poctivosť. Arnoštovi sa u žien akosi nedarilo, a tak vzal celú záležitosť do rúk práve jeho otec. „Kedysi to bolo tak, že otcovia brali synov do bordelov. Ale v roku 1966 žiadne bordely neboli. Ale on povedal, že jednu takú osobu pozná a dal ma s ňou dohromady,” prezradil v relácii 7 pádů Honzy Dědka umelec.

Arnošt Goldflam vo filme Dědictví.
Zobraziť galériu (5)
Arnošt Goldflam vo filme Dědictví.

K jeho prvej sexuálnej skúsenosti prišlo v byte istej dámy ľahkých mravov, ktorá si za toto "školenie" účtovala 70 korún českých. „Prišiel som k nej a ona hovorí - Môžete sa umyť. Mala tam lavór s vodou, tak som k tomu prišiel a ako neskúsený človek som nabral vodu a ošpliechal som si tvár. Potom to prebehlo a nebola to žiadna sláva,” opísal Arnošt svoju skúsenosť s pobavením v hlase. 

„Potom zase povedala, že sa môžem umyť. Ja som to zase nepochopil, opäť som išiel k tomu lavóru a ošpliechal sa vodou. Potom som odišiel a už som viac nebol panic,” uzavrel túto tému herec, ktorý má z prvého manželstva dospelú dcéru. Jeho druhá manželka, výtvarníčka a scénografka Petra Goldflam-Štětinová, mu porodila syna a dcéru. 

Viac o téme: Arnošt Goldflam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu