Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markizák otvorene o novej známosti: Mojou frajerkou nikdy nebude... Som promiskuitný!

Exfarmár Tomy Kotty to povedal na rovinu. Zobraziť galériu (4)
Exfarmár Tomy Kotty to povedal na rovinu. (Zdroj: Instagram TK, Instagram VA, TV Markíza)

BRATISLAVA - Včera sme na Topkách informovali, že exfarmár a bývalý priateľ tanečnice Vierky Ayisi, Tomy Kotty (27), sa pochválil novou láskou. Na sociálnej sieti totiž zverejnil fotku z výletu, na ktorej je jeho čerstvá známosť a on nosí na pleciach jej dieťa. Pôsobilo to teda tak, že sa búrlivák usadil. No podľa jeho vlastných slov je všetko úplne inak... Jeho frajerkou vraj nikdy nebude - je totiž promiskuitný!

Tomyho sme zhodou okolností v utorok večer stretli na krste nového albumu Liny Mayer. Nedalo nám preto neopýtať sa ho na novú ženu v jeho živote. Romantická fotka z prechádzky, na ktorej trojica (aj s dcérou jeho novej známosti) pôsobila ako šťastná rodinka, totiž nasvedčovala tomu, že sa kontroverzný exfarmár usadil. 


Nový vzťah známeho markizáka (27): Prominentnú krásku vymenil za ženu s dieťaťom!


„Asi začínam postupne dospievať,“ znel Tomyho komentár k fotke. Aj ten navodzoval dojem, že so záhadnou tmavovláskou to spevák myslí vážne. On má však na vec, šokujúco, iný názor. A jeho úprimné slová zrejme mladú mamičku veľmi nepotešia. Je totiž síce pravda, že sa s ňou stretáva, no pár netvoria a mladík rezolútne odmietol, že by k tomu niekedy mohlo prísť. 

„Stretávam sa so ženou, ktorá má dieťa. Vôbec sa necítim ako nejaký náhradný otec. Ona má svojho otca. Ja mám rád tú ženu, a tým pádom beriem všetko, čo s ňou súvisí. Takisto beriem jej psa, jej rodinu, beriem jej dcéru, to je úplne normálne, si myslím,“ povedal otvorene Kotty.

Vzťah s tmavovláskou nechce... a dôvod? „Spolu nie sme, ani spolu nebudeme, nakoľko ja som veľmi promiskuitný, ale ona je na to pripravená a poznáme sa pár mesiacov,“ povedal na rovinu exfarmár. Prezradil tiež, že záhadná tmavovláska nepochádza zo Slovenska.

Tomy Kotty sa so záhadnou tmavovláskou síce stretáva, no pár netvoria. Ani nikdy nebudú. Vraj preto, že je promiskuitný.
Zobraziť galériu (4)
Tomy Kotty sa so záhadnou tmavovláskou síce stretáva, no pár netvoria. Ani nikdy nebudú. Vraj preto, že je promiskuitný.  (Zdroj: Instagram T.K.)

Viac o téme: Tomy Kotty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu