Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hantuchová vymenila kurty za mikrofón: Aha, má vlastnú reláciu!

Daniela Hantuchová sa postavila pred kameru. Zobraziť galériu (13)
Daniela Hantuchová sa postavila pred kameru. (Zdroj: Instagram D.H.)

LOS ANGELES – Minulý rok oznámila ukončenie profesionálnej kariéry, teraz sa pozerá na hráčov na kurtoch z pozície redaktorky. Daniela Hantuchová (35) sa už na televíznych obrazovkách objavila ako spolukomentátorka, teraz vymenila raketu za mikrofón a má vlastnú reláciu!

Hoci dala z profesionálnej stránky hráča tenisu zbohom, úplne sa ho nevzdala. Trénovala od svojich šestnástich rokov a napriek tomu, že ako účastníčku turnaja ju na kurtoch prestížnych tenisových súťaží už neuvidíme, na tenisový svet Daniela Hantuchová zďaleka nezanevrela. Naopak, nechala sa nahovoriť na spoluprácu s Tennis Chanel, kde dostala priestor relácia pomenovaná po nej.

Downtown Dani je program, ktorý je úzko spätý práve s prebiehajúcim US Open 2018. Tam bude Daniela spovedať svojich bývalých tenisových kolegov a protihráčov  a riešiť s nimi témy bežného života a samozrejme aj tie súvisiace s bielym športom. Premiéru už má za sebou a na otázky o móde, jedle a New Yorku sa pýtala Rogera Federera, Andyho Murrayho, Rafaela Nadala či Juana Martína del Potro.

Sympaťáčka spod Tatier sa z tejto príležitostí teší.​ „Bola to úžasná skúsenosť dať dokopy Downtown Dani a nemohla som si priať lepšie miesto, kde naštartovať túto šou, než je New York. Som nadšená, pretože môžem zdieľať ľuďom pohľad na obľúbené miesta s obchodmi a jedlom, či to, čo hráči radi robia, keď majú voľno. A množstvo ďalších úžasných vecí, ktoré fanúšikovia možno ani netušili o hráčoch a nádherných miestach, v ktorých hrávame po celom svete,“ vyjadrila sa Hantuchová pre portál tennispanorama.com. 

Downtown Dani: US Open Media Day

Viac o téme: Daniela Hantuchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu