Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Fešný slovenský hokejista: Randí s touto známou ženou... Telenovela na pokračovanie!

Jaroslav Janus Zobraziť galériu (7)
Jaroslav Janus (Zdroj: Instagram AO a JJ)

BRATISLAVA/LITVÍNOV - Jaroslav Janus je známy slovenský hokejový brankár, ktorý momentálne pôsobí v Českej republike. No široká verejnosť ho pozná aj vďaka vzťahu s moderátorkou Alexandrou Orviskou, s ktorou sa už niekoľkokrát rozišli. Aktuálne sú opäť raz spolu, a tak dnešné 29. narodeniny pravdepodobne oslávi práve s ňou.

Jaroslav Janus je rodený východniar. Ako dieťa z dediny sa venoval s kamarátmi futbalu, v ktorom by rád pokračoval aj ďalej. No limitovala ho jeho detská nadváha. Nakoniec svoj záujem ale obrátil k hokeju, kde si vybral brankársky post – ako sa raz s humorom vyjadril, strieľať góly považoval za príliš ľahké a od začiatku túžil byť práve brankárom. 

Hokejový brankár HC Slovan
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: PR článok)

Podarilo sa mu dostať aj do Ameriky, kde hral najprv ako junior a neskôr v AHL, ktorá slúži ako liaheň talentov pre NHL. No hoci mal úspešnosť 91,4% a jeho tím vyhral trofej, šancu v NHL nedostal. Po piatich rokoch za morom sa tak vrátil naspäť do Európy. Pôsobil v Litvínove, Slovane aj Liberci. Dnes je naspäť v Litvínove, no nestráca ani zámorské nádeje. „Stále treba pracovať a ja verím, že tá šanca znova príde,” vyjadril sa pre Evitu v rádiu. 

V súkromí bola a aktuálne opäť je jeho partnerkou jojkárka Alexandra Orviská. Párik spolu randil už niekoľkokrát, brunetka sa po jednom z rozchodov dala dokopy s ďalším hokejistom – Lukášom Kozákom. Keď jej to s ním nevyšlo, vrátila sa späť k Janusovi. 

V máji nám ale brankár potvrdil, že sa opäť rozišli. „Je to pravda, netvoríme pár,” prezradil vtedy pre topky. Rozišli sa začiatkom apríla. No evidentne bez seba nevedia vydržať. Netrvalo totiž dlho a opäť boli videní spolu, aj Saša začala zas častejšie cestovať do Česka. A čoskoro sa znova chválili spoločnými zábermi na sociálnych sieťach. 

Fešný slovenský hokejista: Randí
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram AO a JJ)

Viac o téme: Jaroslav Janus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu