Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fico zverejnil VIDEO, na ktorom si ľudia všimli nečakanú vec v jeho kancelárii! Nie je to tajomstvo, reaguje Smer

Fico je zrejme v súkromí tvrdý rocker a sám sa pokúša zanôtiť si niečo len tak pre seba. Zobraziť galériu (2)
Fico je zrejme v súkromí tvrdý rocker a sám sa pokúša zanôtiť si niečo len tak pre seba. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Gettyimages.com)

BRATISLAVA - Pripravuje sa na volebnú kampaň, alebo sa pripravuje na celosvetové hudobné turné? Možno oboje! Vtipkári z meme stránky si na posledných záberoch šéfa Smeru-SD Roberta Fica všimli na politika netradičnú vec. Nie každý má totiž vo svojej vlastnej kancelárií za sebou gitaru. Ako to teda je?

archívne video

Smer-SD predstavil závery z predsedníctva strany (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Šéf opozičného Smeru často trávi čas vo svojej kancelárií, kde natáča viaceré videá, v ktorých reaguje na aktuálnu politickú situáciu a spravidla kritizuje vládnu koalíciu. Tentokrát však uhol kamery odhalil čosi netradičné.

Všimli si to aj na satirickej stránke Zomri, kde odhalili za chrbtom šéfa opozičného Smeru gitaru značky Fender. Väčšinou ide o bežnú výbavu nadšencov pre hudbu, a teda je možné, že šéf Smeru skúša v kancelárii rozbehnúť aj kariéru hudobníka. :-)

Fico zverejnil VIDEO, na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

Nie je žiadne tajomstvo, že Fico je v rámci hudobného vkusu tvrdý rocker, reaguje strana

"Vidíme, že pozornému oku opäť nič neušlo," reagoval so smiechom na posledný výtvor vtipkárov hovorca strany Ján Mažgút. Preto sme sa ho opýtali, či je Fico v súkromí skutočne tvrdý rocker. "Isteže, nie je to žiadne tajomstvo. Jeho srdcovkou, a potvrdil to už aj na jednom z vašich online rozhovorov, je hudobná skupina Metallica, ale v obľube má aj slovenskú hudobnú skupinu Elán," potvrdil Mažgút.

Viac o téme: FotkaGitaraRockerMetalRobert Fico
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu