Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trnavskí policajti pátrajú po nezvestnom 37-ročnom mužovi z Rumunska

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

TRNAVA - Trnavskí policajti naďalej pátrajú po nezvestnom 37-ročnom Iosifovi Mihai Szantovi z Rumunska. Naposledy bol videný 21. februára, keď mal popoludní odísť do obchodu. Posledná stopa by mohla smerovať do okresu Šaľa, informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Muža ako posledný videl jeho spolubývajúci a zároveň kolega. Z obchodu sa už muž nevrátil a nikomu známemu o sebe nepodal žiadnu správu. Na trnavskej ubytovni pritom nechal všetky osobné veci. So sebou by mal mať len mobilný telefón, ktorý je však nedostupný," uviedla. Spojiť sa s ním sa pokúšala aj jeho najbližšia rodina, žiaľ bezúspešne. "Jeho matka zostáva na Slovensku a na svojho syna sa neprestajne pýta a hľadá ho," dodala Antalová.

Iosif Mihai Szantov
Zobraziť galériu (2)
Iosif Mihai Szantov  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Popis nezvestného

Nezvestný je vysoký 175 centimetrov a na ľavej strane hlavy má veľkú jazvu. Pri odchode mal na sebe tmavú dlhšiu bundu a tmavé nohavice. Mohol by sa pohybovať nielen po Trnavskom a Nitrianskom kraji, ale aj po celom území Slovenska.

"Ak niekto muža videl alebo má o jeho súčasnom pobyte akékoľvek informácie, nech bezodkladne kontaktuje políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne nám napíšte súkromnú správu na sociálnej sieti Polícia SR – Trnavský kraj," doplnila hovorkyňa.

Viac o téme: PátranieNezvestnýPolícia Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu