Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dedko SUPERHRDINA: Páchateľ ho napadol v spánku, schytal HRABĽAMI!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Pixabay)

NOVÉ ZÁMKY – Keď si muž vytipoval ako svoju obeť 85-ročného dôchodcu, zrejme nečakal, že nakoniec to bude on, kto bude musieť brať nohy na plecia. Kuriózny prípad so šťastným koncom riešila polícia v Nových Zámkoch.

Polícia prijala krátko po jednej hodine v noci oznámenie od 85-ročného muža, ktorému sa do domu dostal neznámy muž a v spánku ho začal biť. Ako však zistili, v čase, keď ich dôchodca kontaktoval, páchateľ už z časti dostal, o čo si koledoval.

Starček sa s ním totiž popasoval a bránil sa všetkým, čo mu prišlo pod ruku. A to doslova. K slovu tak prišla aj stolička či hrable. "Poškodenému sa podarilo dostať sa z domu. Na policajnú hliadku počkal na chodníku. Policajti podľa popisu pôdorysu domu, podaného majiteľom, páchateľa vypátrali na poschodí domu," uviedla polícia.

Dedko SUPERHRDINA: Páchateľ ho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj )

"Na výzvy policajtov však muž nereagoval, preto vykonali služobný zákrok a zadržali ho. V dychu mal 0,61 mg/l, čo je v prepočte 1,27 promile a pri predvádzaní na oddelenie polície sa len nepríčetne smial," doplnili.

Zadržaný muž bol následne obvinený zo zločinu porušovania domovej slobody, v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. "Poškodenému mužovi sa našťastie pri bezhlavom útoku páchateľa nič nestalo, bol však v šoku a táto udalosť zrejme nadlho poznačí inak pokojný život dôchodcu," doplnili.

Viac o téme: DôchodcaPolícia Nové Zámky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu