Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Policajti zažili šok! Martina z Piešťan deň pred 50-tkou fúkla do alkohol testeru a je z toho nový rekord

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB / Polícia SR - Trnavský kraj)

PIEŠŤANY - Vyzerala to byť celkom normálna služba piešťanských policajtov, avšak to ešte nevedeli, čo sa k ním rúti. A to doslova. V čase obeda totiž zastavili ženu, ktorá mala krátko pred životným jubileom. Šok však prišiel po tom, ako jej dali "fúkať". V dychu jej totiž odmerali neuveriteľných takmer 6 promile!

Všetko sa to stalo ešte v utorok na poludnie. Piešťanskí policajti zastavili auto Škoda Fabia, kde sedela ešte vtedy 49-ročná Martina. Jej správanie sa mužom zákona však nepozdávalo a tak musela absolvovať dychovú skúšku. Z výsledku však boli prekvapení a mysleli si, že sa im sníva. V dychu jej totiž namerali astronomickú hodnotu!

Policajti zažili šok! Martina
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Polícia SR - Trnavský kraj)

„Prístroj AlcoQuant jej nameral v dychu neuveriteľných 2,72 mg/l, čo je 5,67 promile. V takomto stave jazdila po obede v meste Piešťany. Policajti jej ihneď zadržali vodičský preukaz a rovno ju eskortovali do cely policajného zaistenia, kde prebdela zvyšok dňa a celú noc,“ informovala trnavská polícia na sociálnej sieti

Ako dodali, dnes, teda v stredu má Martina životné jubileum, a to 50 rokov. Policajti vtipne napísali, že jej ako darček venovali last minute v policajnej cele a venujú sa jej posledných 24 hodín. Po vytriezvení ju chcú vypočuť.V tvz. super rýchlom konaní predložíme spis na rozhodnutie o jej vine a treste. Žena je podozrivá z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Nezabudnuteľný darček k životnému jubileu od nás už dostala. Veríme, že sa poučí a do ďalších narodenín jej želáme veľa peších kilometrov,“ uzavreli policajti.

Viac o téme: JubileumDychová skúškaPolícia 5 promilePiešťanyJazda s piatimi promile
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu